Nulstil dit kodeord×

Portvin, Dessert & Rom

Det er en vin på ekstremt højt niveau og med et eksemplarisk lagringspotentiale. I smagen finder man lyse ferskener, klementiner, honningtoner kombineret med en frisk, rensende frugtsyre og mineraler. Dette er en dessertvin med en bred gastronomisk anvendelighed.

2 fl. á 37,5 cl.

 

pris
410,00 kr

Sigrun Noble er en meget delikat dessertvin med et let gyldigt næsten grønligt skær. Smagen har flotte toner af eksotiske frugter og ferskner, men der fornemmes også en sprød karakter af grønne blade, som giver vinen en skøn balance mellem friskheden og den delikate sødme.

Obs: 37,5 cl.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr

Castelnau er en kvalitetsrig dessertvin med et særpræg, som giver vinen sin egen unikke identitet. I vinen finder man nuancerede dufte af kandiseret gul frugt, marcipan, milde krydderier og et hint af mineraler. Smagen er sød med antagninger af honning, abrikos, appelsin og marcipan.

2 fl. á 37,5 cl.

 

pris
298,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen: "...Her er den i en fremragende udgave med en forførende, sød smag med noter af figner. Og eftersmagen bliver i munden i meget lang til. Fin til desserter og skarpe oste."

2 fl. /

 

pris
298,00 kr

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl.

 

pris
280,00 kr

Smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk.

5 x 5 Stjerner / 93 Point hos Vinhulen / 92 Point hos Wine Spectator / 91 Point hos Robert Parker

1 fl.

 

pris
249,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Portvinen har en god friskhed og harmoni først, men den vokser hurtigt i velour og struktur, med nuancer af modne, mørke bær, krydderier, mørk chokolade og hvidpeber. Anbefales til dessert, fuglevildt, ost og råvildt. Kan også benyttes som aperitif.

1 fl. 499 kr. / 75 cl.

 

pris
499,00 kr

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

2 fl. /

 

pris
198,00 kr

Sacred Organic Gin er lavet på en blanding af 12 forskellige urter hvor den primære smag er Enebær. Ian destillerer alle sine urter enkeltvis, og blander derefter gin’en hjemme i stuen i Highgate i London.

1 fl. /

 

pris
429,00 kr

Chester Gin er en frisk gin med masser af fylde og en klar smag af enebær. I eftersmagen finder man rosmarin, enebær og lette citrusnoter. Passer perfekt sammen med tonic og en limeskive.

199 kr. pr. fl.

 

pris
199,00 kr

Verdens bedste rom gennem flere år. Kåret i 1999, 2000, 2001 og 2002. En rom fra Guatamala, der er lagret efter solera princippet, der giver en rigtig flot karakter til den gamle lagerede rom.

1 fl. /

 

pris
350,00 kr

Zacapa Reserva Limitada 2014 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang. Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år.

1 fl. / Spar 51 kr.

 

pris
650,00 kr

6 Stjerner i Ekstra Bladet: "Blommer, karamel og cognacagtig I duften. En yderst elegant rom med rosiner, blommer, nødder, orangeskal, kaffe, mørk chokolade og vanilje i smagen. Der er bid og kompleksitet. Men sødmen er der stadig om end den nærmer sig en cognac i smagen. Men generelt en typisk Zacapa i stilen."

6 Stjerner i Ekstra Bladet

1 fl. /

 

pris
750,00 kr

Dette er et særpræget italiensk produkt, idet Grappa ikke produceres ved destillering af en vin som f.eks. Cognac eller Armagnac, men i stedet ved destillering af de druerester (masken), som er tilbage efter presning af druer til vinfremstilling. Brændevin er måske det tætteste vi kommer på denne Grappa.

349 kr. pr. fl.

 

pris
349,00 kr