Nulstil dit kodeord×

Portvin, Dessert & Rom

Sigrun Noble er en meget delikat dessertvin med et let gyldigt næsten grønligt skær. Smagen har flotte toner af eksotiske frugter og ferskner, men der fornemmes også en sprød karakter af grønne blade, som giver vinen en skøn balance mellem friskheden og den delikate sødme.

Obs: 37,5 cl.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl.

 

pris
280,00 kr

Det er helt klart en portvin af Ruby-typen med aromaer af brombær, kirsebær, figner og blommer og en smag med nuancer af peber og koncentrerede toner af modne mørke frugter. Vinen er ufiltreret inden aftapning for at bevare alle dens dejlige nuancer og dens frugtkarakterer.

Obs: 37,5 cl

 

pris
188,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk.

5 x 5 Stjerner / 93 Point hos Vinhulen / 92 Point hos Wine Spectator / 91 Point hos Robert Parker

1 fl. / Spar 30 kr.

 

pris
249,00 kr

Ramos Pintos 30 års Tawny er en utrolig kompleks og delikat portvin, hvor duften er en oplevelse i sig selv.
Passer godt sammen med desserter, blåskimmelost eller sammen med en cigar.

5 x 5 Stjerner / 95 Point hos Wine Spirits / 94 Point hos Wine Spectator /

1 fl. / Spar 100 kr.

 

pris
650,00 kr

Adriano har en smuk teglstensfarve med røde nuancer, en sammensætning som er klassisk for Tawnies, som stadig udvikler sig. Adriano har en sødmefuld og fantastisk aromatisk smag med friske toner. Den kan drikkes som apéritif, hvis den bliver en smule afkølet.

75 cl.

 

pris
499,00 kr

Portvinen har en god friskhed og harmoni først, men den vokser hurtigt i velour og struktur, med nuancer af modne, mørke bær, krydderier, mørk chokolade og hvidpeber. Anbefales til dessert, fuglevildt, ost og råvildt. Kan også benyttes som aperitif.

1 fl. 499 kr. / 75 cl.

 

pris
499,00 kr

Portvinen har en god friskhed og harmoni først, men den vokser hurtigt i velour og struktur, med nuancer af modne, mørke bær, krydderier, mørk chokolade og hvidpeber. Anbefales til dessert, fuglevildt, ost og råvildt. Kan også benyttes som aperitif.

1 fl. / Leveres i flot trækasse

 

pris
599,00 kr

Vintage 1994 er udråbt til at være Århundredets Årgang! Her får du exceptionel flot portvin, som kun vil udvikle sig større og større for hvert år der går. Anbefales til dessert, fuglevildt, ost og råvildt. Kan også benyttes som aperitif.

1 fl. 599 kr. / 75 cl.

 

pris
599,00 kr

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

2 fl. /

 

pris
198,00 kr

Sacred Organic Gin er lavet på en blanding af 12 forskellige urter hvor den primære smag er Enebær. Ian destillerer alle sine urter enkeltvis, og blander derefter gin’en hjemme i stuen i Highgate i London.

1 fl. /

 

pris
429,00 kr

Chester Gin er en frisk gin med masser af fylde og en klar smag af enebær. I eftersmagen finder man rosmarin, enebær og lette citrusnoter. Passer perfekt sammen med tonic og en limeskive.

1 fl.

 

pris
199,00 kr

Dette er et særpræget italiensk produkt, idet Grappa ikke produceres ved destillering af en vin som f.eks. Cognac eller Armagnac, men i stedet ved destillering af de druerester (masken), som er tilbage efter presning af druer til vinfremstilling. Brændevin er måske det tætteste vi kommer på denne Grappa.

349 kr. pr. fl.

 

pris
349,00 kr

Verdens bedste rom gennem flere år. Kåret i 1999, 2000, 2001 og 2002. En rom fra Guatamala, der er lagret efter solera princippet, der giver en rigtig flot karakter til den gamle lagerede rom.

1 fl. /

 

pris
350,00 kr

Zacapa Reserva Limitada 2014 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang. Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år.

1 fl. / Spar 51 kr.

 

pris
599,00 kr

6 Stjerner i Ekstra Bladet: "Blommer, karamel og cognacagtig I duften. En yderst elegant rom med rosiner, blommer, nødder, orangeskal, kaffe, mørk chokolade og vanilje i smagen. Der er bid og kompleksitet. Men sødmen er der stadig om end den nærmer sig en cognac i smagen. Men generelt en typisk Zacapa i stilen."

6 Stjerner i Ekstra Bladet

1 fl. /

 

pris
750,00 kr