Nulstil dit kodeord×

Castelnau kommer fra vingården Suduiraut, hvor vinene er præget af deres kompleksitet, koncentration og sødme. En relativt høj surhed hjælper med at balancere vinens sødme.

Castelnau de Suduiraut

×

Castelnau de Suduiraut

2010 Château Castelnau de Suduiraut, Sauternes, Frankrig

91 Point af James Suckling

Castelnau er en sofistikeret dessertvin af høj elegance der gør det til et pålideligt valg for enhver, der ønsker at blive forkælet. 

I vinen finder man nuancerede dufte af kandiseret gul frugt, marcipan, milde krydderier og et hint af mineraler. Smagen er sød med antagninger af honning, abrikos, appelsin og marcipan.

Serveringstemperatur: 10-12 grader. Gerne sammen med desserter eller skimmeloste.

Druer: 90 % Sémillon og 10 % Sauvignon blanc. 14% alkohol.

Obs: 37,5 cl.

2 fl. 298 kr. / 149 kr. pr. fl. 

298,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

5 Stjerner i VinAvisen: "...Her er den i en fremragende udgave med en forførende, sød smag med noter af figner. Og eftersmagen bliver i munden i meget lang til. Fin til desserter og skarpe oste."

2 fl. /

 

pris
298,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

2 fl. /

 

pris
198,00 kr

Verdens bedste rom gennem flere år. Kåret i 1999, 2000, 2001 og 2002. En rom fra Guatamala, der er lagret efter solera princippet, der giver en rigtig flot karakter til den gamle lagerede rom.

1 fl. /

 

pris
350,00 kr

Zacapa Reserva Limitada 2013 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang. Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år.

5 Stjerner i Ekstra Bladet / 5 Stjerner i Vinavisen

1 fl. /

 

pris
650,00 kr

6 Stjerner i Ekstra Bladet: "Blommer, karamel og cognacagtig I duften. En yderst elegant rom med rosiner, blommer, nødder, orangeskal, kaffe, mørk chokolade og vanilje i smagen. Der er bid og kompleksitet. Men sødmen er der stadig om end den nærmer sig en cognac i smagen. Men generelt en typisk Zacapa i stilen."

6 Stjerner i Ekstra Bladet

1 fl. /

 

pris
750,00 kr

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl.

 

pris
280,00 kr

Det er en vin på ekstremt højt niveau og med et eksemplarisk lagringspotentiale. I smagen finder man lyse ferskener, klementiner, honningtoner kombineret med en frisk, rensende frugtsyre og mineraler. Dette er en dessertvin med en bred gastronomisk anvendelighed.

2 fl. á 37,5 cl.

 

pris
410,00 kr

Sigrun Noble er en meget delikat dessertvin med et let gyldigt næsten grønligt skær. Smagen har flotte toner af eksotiske frugter og ferskner, men der fornemmes også en sprød karakter af grønne blade, som giver vinen en skøn balance mellem friskheden og den delikate sødme.

Obs: 37,5 cl.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr