Nulstil dit kodeord×

Sigrun Noble Two laves på Riesling og Sauvignon Blanc fra to parceller i Waihopai Valley. Druerne bliver alle håndplukkede i løbet af 4 uger, når de er perfekt angrebet af botrytis. Druerne bliver presset meget skånsomt ad flere omgange for at opnå en meget koncentreret most.

Konrad Sigrun Noble

×

Konrad Sigrun Noble

2011 Sigrun Noble Two Marlborough, Konrad, New Zealand

Sigrun Noble er en meget delikat dessertvin med et let gyldigt næsten grønligt skær.

I duften finder man nuancer af honning, lime og friskplukkede druer. Smagen har flotte toner af eksotiske frugter og ferskner, men der fornemmes også en sprød karakter af grønne blade, som giver vinen en skøn balance mellem friskheden og den delikate sødme.

Anbefales som aperitif eller server den til f.eks. frugttærter, souffléer og kage. Serveres afkølet.

Druesammensætning: 48% Riesling og 52% Sauvignon Blanc. 9% alkohol.

Obs: 37,5 cl.

6 fl. 1.014 kr. / 169 kr. pr. fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 180 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

398,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl. 280 kr. / 140 kr. pr. fl.

 

pris
280,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

2 fl. 198 kr. / 99 kr. pr. fl.

 

pris
198,00 kr

Smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk.

5 x 5 Stjerner / 93 Point hos Vinhulen / 92 Point hos Wine Spectator / 91 Point hos Robert Parker

1 fl. / Spar 30 kr.

 

pris
249,00 kr