Nulstil dit kodeord×

Det var i 1880, at den 20-årige Adriano Ramos Pinto grundlagde et beskedent portvinsfirma under sit eget navn.

I dag er det Champagnehuset Louis Roederer, der ejer firmaet og dermed fastholder den kvalitet, som blev etableret af brødrene Adriano og António.

Ramos Pinto, Collector

×

Ramos Pinto, Collector

Collector Reserva, Port Ramos Pinto, Douro, Portugal

Collector Reserva er en dejlig mørk og brillant portvin sammensat af både unge vine, som tilfører masser af kraft og umiddelbarhed, og ældre vine, som giver harmoni og fylde. Gennemsnitsalderen er således ca. fem år.

Det er helt klart en portvin af Ruby-typen med aromaer af brombær, kirsebær, figner og blommer og en smag med nuancer af peber og koncentrerede toner af modne mørke frugter.

Server den gerne en smule afkølet (14-16 grader).

Anbefales til ost eller til desserter med chokolade og naturligvis ris á la mande. Den vil også passe fint med røget skinke eller kraftige rødretter som vildt, okse eller lam. 

Alkohol: 19,5 %.

Obs: 37,5 cl.

2 fl. 188 kr. / 94 kr. pr. fl.

188,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk.

5 x 5 Stjerner / 93 Point hos Vinhulen / 92 Point hos Wine Spectator / 91 Point hos Robert Parker

1 fl. / Spar 30 kr.

 

pris
249,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
684,00 kr