Nulstil dit kodeord×

En meget aromatisk sherry med en behersket sødme i både duft og smag.

I smagen har vinen en god fedme men også et godt bid, som skyldes en sammensætning af ældre tørre Oloroso-vine lavet på Palomino Fino druer, og søde vine lavet på Pedro Ximénez druer.

Sherry Full Rich Cream

×

Sherry Full Rich Cream

Sherry Full Rich Cream, Bodegas Barbadillo, Spanien

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. En modning på syv år efter solera-metoden giver den en god harmonisk karakter.

Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

Druesammensætning: Palomino Fina og Pedro Ximenez.

18% alkohol.

2 fl. 198 kr. / 99 kr. pr. fl. 

198,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl.

 

pris
280,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

2 fl. /

 

pris
198,00 kr