Nulstil dit kodeord×

Restsalg

”JT” Rouge har en meget flot, mørk, rubinrød farve. Duften er dyb, med toner af solbær, blyantstift og engelsk lakrids. I smagen er vinen meget kødfuld og velouragtig, med sund tannin og mørke krydderier. Den slutter flot med bid og mineralitet.

93 point fra Robert Parker / 5 stjerner i BT

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.194 kr. / Spar 350 kr.

 

pris
844,00 kr

La Prua er lavet på hoveddruen i Valpolicella, Corvina. Vinen er lavet efter appassimento-metoden hvor druerne tørres inden gæring og lagring på store træfade. En afrundet og charmerende rødvin med en lang behagelig eftersmag.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 654 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
534,00 kr

Pinot Noir, Tussock er en kvalitetsrig vin fra New Zealand med karakter med nuancer af mørke blommer, kirsebær og lakrids. Vinen er blød med et strejf af elegant fadlagring på franske barriques og dermed fornemt balanceret af en fænomenal velstruktureret længde. Denne rødvin er velegnet til mellemkraftigt vild eller kalvekød.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.134 kr. / Spar 420 kr.

 

pris
714,00 kr

En flot, rank kølig og kompleks Pinot Noir med fuld druetypicitet i både duft og smag, med noter af røde bær som hindbær og jordbær og kirsebær, et lille krydderpræg og nuancer af kandiseret frugt.

5 Stjerner i Vinavisen.dk / 5 Stjerner i BT

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
594,00 kr

Den hvide Aenigma byder på delikate aromaer af melon, hvide ferskner og grønne blommer. I smagen er vinen meget sprød og frisk med både en smule eksotiske frugtnuancer og mere grønne toner af blade, grapefrugt og litchi.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.074 kr. / Spar 360 kr.

 

pris
714,00 kr

Pont de Gassac Blanc er tør og frugtrig, med toner af honning. Eftersmagen er lang og meget intens. Perfekt til retter med skaldyr, fisk og hvidt kød. Druerne hentes fra de ældste vinstokke på parceller som giver de mest karakterfulde vine.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 840 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
630,00 kr

Riesling har en sødmefuld og umiddelbar stil i duften, med aromaer af akacieblomst, fersken, appelsin og lime. I smagen er vinen halvtør, let og liflig, med toner af gullige vilde blomster, nektarin, fersken, abrikos og citrusfrugter. Perfekt til sushi eller til thai mad.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

AOC har en blank, gylden-grøn farve, og i duften finder man komplekse aromaer af citrusfrugter, vilde, hvide blomster samt fersken. I smagen har vinen en god frugtsødme og samtidig en god struktur og sprødhed.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.194 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

2014 biodynamisk Riesling fra Marcel Deiss er en let hvidvin, som har en åben og kompleks duft med nuancer af citrusfrugter.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.614 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
488,00 kr

Baron Henri Médoc har en meget koncentreret blank, dyb rubinrød farve. Duften er åben med nuancer af modne mørke bær og læder. Smagen er dyb, mineralsk og krydret med rene toner af modne solbær og kirsebær, og vinen slutter meget aromatisk med en blød tannin.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.074 kr. / Spar 480 kr.

 

pris
594,00 kr

Vinen har en flot, mørk, blank rubinrød farve. I duften finder man nuancer af mørke kirsebær og blåbær, men også en smule vanilje. Smagen er frugtrig og saftig med god velour og en afrundet tannin i eftersmagen. Brug den til fjerkræ men også til svinekød, kalv og lam. Den er også velegnet til varme grønsagsretter.

5 Stjerner i BT / 5 Stjerner i Vinavisen / 5 Stjerner i EB

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Resultatet er en koncentreret dyb rødvin. Massere af solbær, tørrede krydderier, mild tobak og blommer i duft og smag. Cremet og lækker i smagen. Kraftig og fløjlsblød. Drik den til elegante kødretter og vildt.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.960 kr. / Spar 460 kr.

 

pris
1.500,00 kr

Vinen har en mørk, rubinrød farve. I duften finder man modne mørke druer og bær samt et strejf af hvid peber. Smagen er jammy-agtig, uden at det på nogen måde bliver vulgært, pakket med hindbær og boysenbær med et krydret indslag.

5 Stjerner i Vinavisen

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

I tidligere årgange 3 x 5 stjerner. Bl.a. BT GULD og kåring til årets bedste grillvin. Man fornemmer således Malbec'ens dyder, som kraft og saft og intens, mørk frugt samt et strejf af kaffe og chokolade, men samtidig giver opvæksten i Patagonien et distinkt cool climate touch, med elegance, finesse og kompleksitet.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
594,00 kr

Vinen har en intens, rubinrød farve. I glasset er der en fin frugt, florale aromaer og mørke bær som solbær. I smagen går den modne frugt igen, akkompagneret af kaffe- og chokoladenoter. Det er en blød, velbalanceret vin, hvor den fint doserede syre og de runde og elegante tanniner giver en flot finale.

91 Point fra James Suckling / 91 Point fra WineSpectator

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 150 kr.

 

pris
444,00 kr

En supervin lavet af danske Peder Rosdal. Udstyret er i en klasse for sig. Farven er mørk, dybrød og blank i glasset. I duften finder man kølige nuancer af kirsebær og samtidig varmere og dybe toner af solbær og modne blommer. Smagen har masser af kompleksitet og en god tannin, som lover godt for fremtiden. Egetræet smelter godt sammen med frugten.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.730 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.130,00 kr

Vinen byder på komplekse nuancer af eukalyptus, mynte og eksotiske krydderier i duften. I smagen finder man toner af friskplukkede vilde bær, mørk chokolade, vanille og egetræ.

5 Stjerner i BT

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.794 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
1.494,00 kr

I farven er vinen dyb mørkerød, og duften har karakterer af tobak, peber, cedertræ og samtidig søde, modne kirsebær og marcipan. Allerede i sin unge alder giver vinen utroligt meget fra sig. Smagen er kompleks, maskulin, med mange smagsnuancer. Vil udvikle sig de kommende år.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.794 kr. / Spar 400 kr.

 

pris
1.394,00 kr

Oakleys sandholdige jord giver ofte vine med en speciel karakter af eukalyptus blandet med chokolade. De samme toner kommer også i smagen, hvor man også finder nuancer af mørke, modne blommer og kirsebær. Tanninen er flot afrundet i eftersmagen, hvor vinen viser god friskhed og charme. Klasse!

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.114 kr. / Spar 280 kr.

 

pris
834,00 kr

Duften er meget umiddelbar med nuancer af syltede frugter, pomerans, bitter appelsin og akaciablomst. I smagen finder man karakter af honning, abrikos og Sauternes klassiske ”pourriture noble” stil (ædle råddenskab). Eftersmagen er intens og lang.

2 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 378 kr. / Spar 70 kr.

 

pris
308,00 kr

Vinen har en flot violetrød farve, og i duften er den meget umiddelbar og elegant med toner af kirsebær og hindbær. I smagen har vinen en god sødme med en rank, sprød og elegant stil. Det er en meget klassisk Dolcetto d´Alba, hvor finesse, rankhed og frugt kommer mere frem end struktur og styrke.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 804 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
624,00 kr

Coteaux Bourguignons er en let og umiddelbar rødvin. Smagen er frisk og frugtig med noter à la kirsebær og skovjordbær. Vinen kan med fordel serveres let afkølet. Anbefales til fisk, kalvekød, fjerkræ, vildt og kylling.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 630 kr. / Spar 216 kr.

 

pris
414,00 kr

Duften er domineret af røde bær som jordbær og kirsebær, men også laktiske noter af yoghurt. I smagen går de røde bær igen sammen med noter af kaffe og karamel samt et fint subtilt fadpræg.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

I duften finder man toner af mørke bær, krydderier, kardemomme og honningkager. Smagen udvikler sig fint i glasset med toner af blommer, mørke kirsebær og friske mandler. Den vil egne sig fint til retter med svine-, kalve- eller lammekød, samt fjerkræ og ikke for kraftige oste. På grund af sit dejlige krydderi er den også perfekt til vildt. Den har absolut krav på et stort glas.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 774 kr. / Spar 200 kr.

 

pris
574,00 kr

Gladstone Pinot Noir er Johners ”hoved” rødvin og den første som bliver udvalgt hvert år. Den afspejler husets stil fantastisk og regionens karakter. Mørk rød, blommer, violer og sart krydderi i duften. En dyb smag med mørke bær og silkeblød chokolade note samt saftig tannin. Drikkes til lækre retter af kalvekød og stegte fjerkræ retter.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.390 kr. / Spar 310 kr.

 

pris
1.080,00 kr

Denne Pinot er lavet af druer fra de unge stokke fra deres ejendom. Det giver en vanvittig appetitlig vin med en lys rubinrød farve, fast og robust næse af røde kirsebær og røde bær, sammen med urter og blomster. Blød og fyldig på ganen, med eftersmag af blommemarmelade og varme mørkerøde frugter, kombineret i en delikat og frisk smag. Drik den til ukompliceret mad, rustikke fiske retter eller grillet fisk.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 960 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
750,00 kr

Ingen over - ingen ved siden af Domaines Ott - når det kommer til rosé fra Bandol og Provence. Vinen har i tidligere årgange modtaget mange hædersbevisninger og bl.a. modtaget BT GULD og 5 stjerner i Vinavisen. 92 Point fra Winespectator.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.950 kr. / Spar 540 kr.

 

pris
1.410,00 kr

Super rosé fra det anerkendte Bourgognehus Lupé-Cholet - og se lige prisen - det er altså skarpt. Godt bud på sommerens terrassebasker.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 510 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
390,00 kr

Vinen har en meget intens mørkerød farve. I duften finder man karakterer af hindbær, brombær, solbær og lakrids samt nuancer af vilde blomster, tørrede urter og krydderier. I smagen er vinen meget struktureret med en god fedme og en meget charmerende velour.

5 Stjerner i BT

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 3.594 kr. / Spar 1.020 kr.

 

pris
2.574,00 kr

Camarcanda er en meget kompleks vin i både duft og smag. Her finder man meget karakteristiske aromaer af modne, mørke frugter og krydrede nuancer først i munden, men vinens blødhed og dens delikate stil kommer meget flot frem med iltning.

94 Point fra James Suckling / 94 Point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 5.394 kr. / Spar 1.200 kr.

 

pris
4.194,00 kr

I glasset er vinen gylden med et grønt skær. Her finder man Sauvignon Blancs klassiske toner: Nyslået græs, hyld, grape og passionsfrugt. Sprød og charmerende hele vejen igennem.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Riesling fra Hubert Beck har en fin og delikat bouquet samt en tør og fyldig smag, som gør den velegnet til stort set al slags fisk og skaldyr. Lokalt bruger man den ikke kun til fisk, man holder sig ikke tilbage for også at anvende den som vin til mindre kraftige retter som f.eks. svinekød eller Coq au Vin.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

I duften er Butinages Rouge en meget klassisk Sydrhône rødvin med nuancer af modne bær (solbær, hindbær), violer og milde krydderier. Smagen er umiddelbar og sprød først (trods de 14% alkohol!), men der udvikler sig mørkere toner med iltning: Tobak, engelsk lakrids og peber.

89 point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 714 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
534,00 kr

”Di Carlo” er en Amarone med en meget intens struktur og samtidig en finesse, som kun findes i de bedste vine fra området. Farven er mørk og dyb, og i duften finder man Amarones klassiske eteriske toner. Drik den for sig selv ved specielle lejligheder eller til retter som okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.394 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
748,00 kr

”JT” Blanc har en flot, blank, gyldengrøn farve. I den meget aromatiske duft finder man toner af lindeblomst, anis, abrikoser og ristede mandler. I smagen har vinen en god fedme med karakterer af modne frugter (fersken, abrikos) og tørrede blomster. Eftersmagen er sprød med nuancer af vilde skovbuske.

93 point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.194 kr. / SPAR 350 kr.

 

pris
844,00 kr

Chablis Château de Viviers er en meget karakterfuld vin med en flot, let, grønlig farve. I munden er smagen først næsten fed, men ret hurtigt udvikler finessen og frugten sig. Den egner sig fint til fede fisk som f.eks. laks og er også fortrinlig til skaldyr. Serveres afkølet men ikke iskold.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.110 kr. / Spar 312 kr.

 

pris
798,00 kr

Farven på denne rødvin er dyb, mørk og varm rød. Duften og smagen er intense og meget komplekse med nuancer af røde, solmodne frugter, krydderier, vanille og engelsk lakrids. Generel holdbarhed er 30 - 50 år afhængig af årgang.

95 Point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.994 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.394,00 kr

Vinen har en god struktur og tørhed og samtidig en god frugtkoncentration, som giver harmoniske og afrundede toner. Den fornægter ikke sin maskuline og intense Pauillac-stil og vil derfor være en god ledsager til rødt kød, retter med vildt eller lam.

91 point fra Wine Enthusiast

Leveres i original trækasse

12 fl. / Normalpris 5.988 kr. / Spar 1.400 kr.

 

pris
4.588,00 kr

Lige efter skænkningen i glasset er vinen en smule lukket i smagen, men med lidt iltning vælter det ind med smagsindtryk. Masser af krydderier, en god velour og koncentrerede toner af mørke bær, vanille og en smule træ.

95 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 2.910 kr. / Spar 360 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
920,00 kr