Nulstil dit kodeord×

Restsalg

”JT” Rouge har en meget flot, mørk, rubinrød farve. Duften er dyb, med toner af solbær, blyantstift og engelsk lakrids. I smagen er vinen meget kødfuld og velouragtig, med sund tannin og mørke krydderier. Den slutter flot med bid og mineralitet.

93 point fra Robert Parker / 5 stjerner i BT

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.194 kr. / Spar 350 kr.

 

pris
844,00 kr

La Prua er lavet på hoveddruen i Valpolicella, Corvina. Vinen er lavet efter appassimento-metoden hvor druerne tørres inden gæring og lagring på store træfade. En afrundet og charmerende rødvin med en lang behagelig eftersmag.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 654 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
534,00 kr

Den hvide Aenigma byder på delikate aromaer af melon, hvide ferskner og grønne blommer. I smagen er vinen meget sprød og frisk med både en smule eksotiske frugtnuancer og mere grønne toner af blade, grapefrugt og litchi.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.074 kr. / Spar 360 kr.

 

pris
714,00 kr

I tidligere årgange 3 x 5 stjerner. Bl.a. BT GULD og kåring til årets bedste grillvin. Man fornemmer således Malbec'ens dyder, som kraft og saft og intens, mørk frugt samt et strejf af kaffe og chokolade, men samtidig giver opvæksten i Patagonien et distinkt cool climate touch, med elegance, finesse og kompleksitet.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
594,00 kr

En supervin lavet af danske Peder Rosdal. Udstyret er i en klasse for sig. Farven er mørk, dybrød og blank i glasset. I duften finder man kølige nuancer af kirsebær og samtidig varmere og dybe toner af solbær og modne blommer. Smagen har masser af kompleksitet og en god tannin, som lover godt for fremtiden. Egetræet smelter godt sammen med frugten.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.730 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.130,00 kr

I farven er vinen dyb mørkerød, og duften har karakterer af tobak, peber, cedertræ og samtidig søde, modne kirsebær og marcipan. Allerede i sin unge alder giver vinen utroligt meget fra sig. Smagen er kompleks, maskulin, med mange smagsnuancer. Vil udvikle sig de kommende år.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.794 kr. / Spar 400 kr.

 

pris
1.394,00 kr

Oakleys sandholdige jord giver ofte vine med en speciel karakter af eukalyptus blandet med chokolade. De samme toner kommer også i smagen, hvor man også finder nuancer af mørke, modne blommer og kirsebær. Tanninen er flot afrundet i eftersmagen, hvor vinen viser god friskhed og charme. Klasse!

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.114 kr. / Spar 280 kr.

 

pris
834,00 kr

Vinen har en flot violetrød farve, og i duften er den meget umiddelbar og elegant med toner af kirsebær og hindbær. I smagen har vinen en god sødme med en rank, sprød og elegant stil. Det er en meget klassisk Dolcetto d´Alba, hvor finesse, rankhed og frugt kommer mere frem end struktur og styrke.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 804 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
624,00 kr

Coteaux Bourguignons er en let og umiddelbar rødvin. Smagen er frisk og frugtig med noter à la kirsebær og skovjordbær. Vinen kan med fordel serveres let afkølet. Anbefales til fisk, kalvekød, fjerkræ, vildt og kylling.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 630 kr. / Spar 216 kr.

 

pris
414,00 kr

Duften er domineret af røde bær som jordbær og kirsebær, men også laktiske noter af yoghurt. I smagen går de røde bær igen sammen med noter af kaffe og karamel samt et fint subtilt fadpræg.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

Gladstone Pinot Noir er Johners ”hoved” rødvin og den første som bliver udvalgt hvert år. Den afspejler husets stil fantastisk og regionens karakter. Mørk rød, blommer, violer og sart krydderi i duften. En dyb smag med mørke bær og silkeblød chokolade note samt saftig tannin. Drikkes til lækre retter af kalvekød og stegte fjerkræ retter.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.390 kr. / Spar 310 kr.

 

pris
1.080,00 kr

Denne Pinot er lavet af druer fra de unge stokke fra deres ejendom. Det giver en vanvittig appetitlig vin med en lys rubinrød farve, fast og robust næse af røde kirsebær og røde bær, sammen med urter og blomster. Blød og fyldig på ganen, med eftersmag af blommemarmelade og varme mørkerøde frugter, kombineret i en delikat og frisk smag. Drik den til ukompliceret mad, rustikke fiske retter eller grillet fisk.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 960 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
750,00 kr

Ingen over - ingen ved siden af Domaines Ott - når det kommer til rosé fra Bandol og Provence. Vinen har i tidligere årgange modtaget mange hædersbevisninger og bl.a. modtaget BT GULD og 5 stjerner i Vinavisen. 92 Point fra Winespectator.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.950 kr. / Spar 540 kr.

 

pris
1.410,00 kr

Camarcanda er en meget kompleks vin i både duft og smag. Her finder man meget karakteristiske aromaer af modne, mørke frugter og krydrede nuancer først i munden, men vinens blødhed og dens delikate stil kommer meget flot frem med iltning.

94 Point fra James Suckling / 94 Point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 5.394 kr. / Spar 1.200 kr.

 

pris
4.194,00 kr

”JT” Blanc har en flot, blank, gyldengrøn farve. I den meget aromatiske duft finder man toner af lindeblomst, anis, abrikoser og ristede mandler. I smagen har vinen en god fedme med karakterer af modne frugter (fersken, abrikos) og tørrede blomster. Eftersmagen er sprød med nuancer af vilde skovbuske.

93 point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.194 kr. / SPAR 350 kr.

 

pris
844,00 kr

Farven på denne rødvin er dyb, mørk og varm rød. Duften og smagen er intense og meget komplekse med nuancer af røde, solmodne frugter, krydderier, vanille og engelsk lakrids. Generel holdbarhed er 30 - 50 år afhængig af årgang.

95 Point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.994 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.394,00 kr

Vinen har en god struktur og tørhed og samtidig en god frugtkoncentration, som giver harmoniske og afrundede toner. Den fornægter ikke sin maskuline og intense Pauillac-stil og vil derfor være en god ledsager til rødt kød, retter med vildt eller lam.

91 point fra Wine Enthusiast

Leveres i original trækasse

12 fl. / Normalpris 5.988 kr. / Spar 1.400 kr.

 

pris
4.588,00 kr

Lige efter skænkningen i glasset er vinen en smule lukket i smagen, men med lidt iltning vælter det ind med smagsindtryk. Masser af krydderier, en god velour og koncentrerede toner af mørke bær, vanille og en smule træ.

95 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 2.910 kr. / Spar 360 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
920,00 kr