Nulstil dit kodeord×

Robert Parker skriver om Giulio Grasso, Ca' del Baio:

"The Ca’ del Baio line-up is extremely impressive and delightful. These are some of the best wines from Barbaresco!"

Barbaresco, Ca' del Baio

×

Barbaresco, Ca' del Baio

RESTSALG - begrænset parti

2012 Barbaresco d´Alba, Asili, Ca´del Baio, Piemonte, Italien

Årets bedste vinproducent i Italien "GROWER OF THE YEAR 2016".

I farven er vinen dyb mørkerød, og duften har karakterer af tobak, peber, cedertræ og samtidig søde, modne kirsebær og marcipan.

Allerede i sin unge alder giver vinen utroligt meget fra sig. Smagen er kompleks, maskulin, med mange smagsnuancer. Serverer man den inden for de første 4-5 år efter aftapningen, bør den åbnes 1-2 timer inden servering og evt. iltes på karaffel. Vil udvikle sig de kommende år.

Barbarsco Asili vil egne sig fint til lam, kalv, oksekød eller vildt.

Serveres i store glas.

Druerne er 100% nebbiolo og med 14,5% alkohol.

6 fl. 1.394 kr. / 232 kr. pr. fl. / Normalpris 1.794 kr. / 

Spar 400 kr.

1.394,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en flot violetrød farve, og i duften er den meget umiddelbar og elegant med toner af kirsebær og hindbær. I smagen har vinen en god sødme med en rank, sprød og elegant stil. Det er en meget klassisk Dolcetto d´Alba, hvor finesse, rankhed og frugt kommer mere frem end struktur og styrke.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 804 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
534,00 kr

Chardonnay ”Sermine” har en flot, let gylden farve. Duften er åben og rig med fede, cremede toner i næsen, men ret hurtigt udvikler vinen mere sprøde og næsten grønlige nuancer, som gør den meget indbydende. I smagen finder man også en flot balance mellem de fyldige, fede nuancer og en god mineralitet og friskhed.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
714,00 kr

Barberaen fra Ballarin har en meget lækker duft med toner af krusemynte og honningkage. I smagen har vinen en flot fedme, krydrede nuancer og en god velour. Den har en meget lang og charmerende eftersmag, hvor der afsløres meget potentiale. Druerne er 100% barbera og 14,5 % alkohol.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
288,00 kr