Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

Med besiddelse af marker i de bedste “cru’er” i Bourgogne og kombineret med næsten to århundreders erfaring inden for vinfremstilling er Faiveley i dag producent af nogle af de mest udsøgte og anerkendte kvalitetsvine. Erwan Faiveley er 7. generation af familien, som leder huset, der blev grundlagt i 1825.

Bourguignons, Faiveley

×

Bourguignons, Faiveley

RESTSALG - begrænset parti

2011 Coteaux Bourguignons, J. Faiveley, Côte de Nuits, Bourgogne, Frankrig

Faiveley er en af de helt store producenter i Bourgogne. Coteaux Bourguignons er lavet på druerne Pinot Noir og Gamay fra udvalgte parceller i henholdsvis Côte de Nuuits, nær Vosne-Romanée og Côte de Beaune, nær Pommard.

Mosten er lagret 8 måneder på tank i Faiveleys vineri i Nuits St Georges.

Coteaux Bourguignons er en let, frisk og umiddelbar rødvin. Smagen er frisk og frugtig med noter à la kirsebær og skovjordbær.

Vinen kan med fordel serveres let afkølet. Anbefales til fisk, kalvekød, fjerkræ, vildt og kylling. 

Druesorter: Pinot Noir og Gamay.

12% alkohol.

6 fl. 414 kr. / 69 kr. pr. fl. / Normalpris 630 kr. / 

Spar 216 kr.

414,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Bourgogne Rouge "Les Ursulines" har en mørkerød farve med lilla skær. Den er meget åben og umiddelbar med modne frugttoner. I smagen er vinen mere delikat end kraftig, med en god balance mellem frugtsødme og struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
834,00 kr

Coteaux Bourguignons er en let og umiddelbar rødvin. Smagen er frisk og frugtig med noter à la kirsebær og skovjordbær. Vinen kan med fordel serveres let afkølet. Anbefales til fisk, kalvekød, fjerkræ, vildt og kylling.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 630 kr. / Spar 216 kr.

 

pris
414,00 kr

Vinen har en flot violetrød farve, og i duften er den meget umiddelbar og elegant med toner af kirsebær og hindbær. I smagen har vinen en god sødme med en rank, sprød og elegant stil. Det er en meget klassisk Dolcetto d´Alba, hvor finesse, rankhed og frugt kommer mere frem end struktur og styrke.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 804 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
534,00 kr

I duften finder man røde bær og blomster samt et strejf af vanilje fra fadlagringen, elementer der går igen i smagen. Det er en meget elegant vin i en flot balance, som er fyldig uden at være kraftig og nærværende uden at være påtrængende.

Årgang 2014 fik 93 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
714,00 kr