Nulstil dit kodeord×

”JT” står for Joseph Torrès, Michel Gassiers oldefar, som har været med til at plante en del af de ældste vinstokke på Château de Nages, og som var kendt i familien og i området som en utrættelig, men også passioneret og fremsynet vinbonde. Druerne til denne cuvée bliver hentet på de bedste og ældste parceller i vinmarkerne.

JT Rouge

×

JT Rouge

RESTSALG - begrænset parti

2012 JT Rouge Costières de Nîmes, Château de Nages, Frankrig

93 point fra Robert Parker

5 stjerner i BT

”JT” Rouge har en meget flot, mørk, rubinrød farve. Duften er dyb, med toner af solbær, blyantstift og engelsk lakrids.

I smagen er vinen meget kødfuld og velouragtig, med sund tannin og mørke krydderier. Den slutter flot med bid og mineralitet. Den har potentiale nok til 8-10 års lagring. Hæld den på karaffel ca. en time før servering.

Serveringstemperatur: 16-18°. Prøv den til lam, okse, råvildt og and i mørke saucer.

Alkohol: 14 %, druer: 14% Mourvedre og 86% Syrah.

6 fl. 744 kr. / 124 kr. pr. fl. / Normalpris 1.194 kr. /

Spar 450 kr.

744,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

”JT” Blanc har en flot, blank, gyldengrøn farve. I den meget aromatiske duft finder man toner af lindeblomst, anis, abrikoser og ristede mandler. I smagen har vinen en god fedme med karakterer af modne frugter (fersken, abrikos) og tørrede blomster. Eftersmagen er sprød med nuancer af vilde skovbuske.

93 point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.194 kr. / SPAR 350 kr.

 

pris
844,00 kr

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
288,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

5 Stjerner i JP / 93 Point i Decanter

6 fl. / Normalpris 1.894 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
538,00 kr

Farven på denne rødvin er dyb, mørk og varm rød. Duften og smagen er intense og meget komplekse med nuancer af røde, solmodne frugter, krydderier, vanille og engelsk lakrids. Generel holdbarhed er 30 - 50 år afhængig af årgang.

95 Point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 2.994 kr. / Spar 600 kr.

 

pris
2.394,00 kr