Nulstil dit kodeord×

Når man taler om Venetoregionen er Gardasøen, operaen i Verona og Venedig nok de mest umiddelbare tanker hos de fleste. Vinmæssigt set har det nordøstlige hjørne i Italien dog også meget at byde på. Soave, Valpolicella, Amarone og Recioto er blandt landets bedste og mest kendte vine.

I Valpolicellazonen uden for Verona produceres Amarone- og Valpolicellavinene. Her skaber lette briser samt lav luftfugtighed de rette betingelser for den tørring af druer, der muliggør helt specielle vintyper. Området øst for Gardasøen kendes for de sprøde hvide Soavevine, og Italiens svar på Beaujolais - Bardolino produceres også på disse kanter.

La Prua, Appassimento

×

La Prua, Appassimento

RESTSALG - begrænset parti

2013 La Prua, Appassimento, Veneto, Italien

La Prua er lavet på hoveddruen i Valpolicella, Corvina. Vinen er lavet efter appassimento-metoden hvor druerne tørres inden gæring og lagring på store træfade.

La Prua har Corvina-druens typiske sødmerige noter à la sødmefulde kirsebær og blommer med krydrede undertoner.

En afrundet og charmerende rødvin med en lang behagelig eftersmag

Anbefales til fyldige retter. Gerne fra grill.

Druer: Corvina. Alkohol: 14,0 % 

6 fl. 534 kr. / 89 kr. pr. fl. / Normalpris 654 kr. /

Spar 120 kr. 

534,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr