Nulstil dit kodeord×

HIP er en forkortelse for “House of independent producers” et projekt søsat af Christophe Hedges. Seriens vine er lavet på opkøbte druer fra faste leverandører i Washington State. HIP Merlot er lavet på druer fra Bacchus vineyard - der er kendt for sine imødekomende vine med frisk frugtsyre.

Merlot, Hedges HIP

×

Merlot, Hedges HIP

2012 Merlot, Hedges HIP, Columbia Valley, Washington State, USA 

RESTSALG - Begrænset parti

HIP Merlot fra staten Washington på USA's vestkyst, er en harmonisk, afdæmpet og sødmefuld rødvin med Merlotdruens fløjlsagtige charme og frugtige dominans. 

Vinen har en flot mørk rød farve i glasset, der viser en velafbalanceret aroma med karameellede kirsebær, brombær, ristet kaffe og hints af mørk kakao og vanilje. Smagen er lettere sød og blød med noter á la modne røde bær.

Anbefales til retter med stegt oksekød, kalv eller til vildt.

13,5% alkohol. 100% Merlot

6 fl. 474 kr. / 79 kr. pr. fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 540 kr.

474,00 kr

 


Hvad med også at prøve...


BEGRÆNSET PARTI

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
654,00 kr

Vinen har en dyb, blank, rubinrød farve og koncentrerede aromaer af mørke kirsebær, chokolade og peber. Den har en god frugtkoncentration og samtidigt et bid, som gør den meget harmonisk.

Dette er Berettas Riserva!

6 fl. / Normalpris 2.694 kr. / Spar 444 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
848,00 kr