Nulstil dit kodeord×

Vinstokkene med Weissburgunder er plantet på få bestemte parceller i Mosel, Saar og Ruwer, hvor en kombination af skiffer og kalk giver gode resultater for

Weissburgunder (Pinot Blanc), med vine som er meget frugtrige, aromatiske og mineralske.

RK Weissburgunder

×

RK Weissburgunder

2016 RK Weissburgunder Reichsgraf Von Kesselstatt, Tyskland

RESTSALG - Begrænset parti

RK Weissburgunder har en flot, blank, lysgylden farve.

Duften er frisk og umiddelbar med nuancer af pære, kvæde og en smule vanilje.

Smagen er frugtrig, med god velour og struktur i eftersmagen. Den har Kesselstatts klassisk harmoni mellem frugtsødme og mineralitet.

Velegnet til skaldyr, fisk, sushi eller til kylling og kalv i lyse saucer.

100% Pinot Blanc. 12% alkohol.

6 fl. 684 kr. / 114 kr. pr. fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 150 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

278,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.
OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
318,00 kr

Pouilly-Fumé Harmonie har en meget flot, blank, let og gylden farve. Vinen er både fed, krydret og samtidig frisk og delikat. Den har en meget lang og intens eftersmag med en flot og ren karakter af Sauvignon. Den bløde tannin gør, at vinen hurtigt kommer i balance og allerede er meget harmonisk i sin ungdom.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 156 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
340,00 kr

Balancen er vinens særkende. Vinen er frisk med en utrolig smagsrigdom. Det er en sjælden all round hvidvin, der med succes kan anvendes som aperitif, som følgesvend til fisk, skaldyr, oste og sågar lette kødretter.

Guldmedaljevinderen fra Paris

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Men det er også en helt særlig hvidvin, der på en gang har viogniens sødme og alligevel har en tør friskhed. Vionysos er lige velegnet til aperitif, trøfler, frois gras - og naturligvis fiskeretter af enhver art.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 270 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
348,00 kr