Nulstil dit kodeord×

Druerne bliver plukket af flere omgange, når de er optimalt modne og angrebet af den ”ædle råddenskab”.

Efter presningen af druerne og en naturlig bundfældning af mosten, bliver en alkoholisk gæring sat i gang. Efter nogle dage bliver den standset igen, inden alt sukkeret omdannes til alkohol. Denne specielle teknik er klassisk for dessertvine med højt restsukker.

Sauterne Mouton Cadet

×

Sauterne Mouton Cadet

RESTSALG - begrænset parti

2011 Réserve Mouton Cadet Sauternes, Frankrig

Farven er nærmest strågul med et gyldent skær. Duften er meget umiddelbar med nuancer af syltede frugter, pomerans, bitter appelsin og akaciablomst.

I smagen finder man karakter af honning, abrikos og Sauternes klassiske ”pourriture noble” stil (ædle råddenskab). Eftersmagen er intens og lang.

Serveres afkølet.

13,5 % alkohol. Druerne består af 80 % Sémillon, 15% Sauvignon Blanc og 5 % Muscadelle.

2 fl. 308 kr. / 154 kr. pr. fl. / Normalpris 378 kr. / 

Spar 70 kr.

308,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl.

 

pris
280,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen: "...Her er den i en fremragende udgave med en forførende, sød smag med noter af figner. Og eftersmagen bliver i munden i meget lang til. Fin til desserter og skarpe oste."

2 fl. /

 

pris
298,00 kr

En kompleks og dejlig portvin med med blomster og frugtagtig aroma. I munden en forfriskende syre og fyldig konsistens samt en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris 398 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
338,00 kr

Cream Full Rich er en sød sherry med en mørk, næsten mahogni-farve. I duften og smagen finder man meget komplekse og koncentrerede toner af rosiner og blommer. Brug den som aperitif – evt. med isterninger – eller til en dessert.

2 fl. /

 

pris
198,00 kr

Malteco 15 år er en gammel rom med en smuk dyb mahogni glød. Rørsukker sirup, muskatnød og kardemomme afslører sig selv i duften, sammen med lidt forsigtigt fad præg og vanilje.

1 fl. /

 

pris
289,00 kr

Verdens bedste rom gennem flere år. Kåret i 1999, 2000, 2001 og 2002. En rom fra Guatamala, der er lagret efter solera princippet, der giver en rigtig flot karakter til den gamle lagerede rom.

1 fl. /

 

pris
350,00 kr

Zacapa Reserva Limitada 2013 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang. Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år.

5 Stjerner i Ekstra Bladet / 5 Stjerner i Vinavisen

1 fl. /

 

pris
650,00 kr

6 Stjerner i Ekstra Bladet: "Blommer, karamel og cognacagtig I duften. En yderst elegant rom med rosiner, blommer, nødder, orangeskal, kaffe, mørk chokolade og vanilje i smagen. Der er bid og kompleksitet. Men sødmen er der stadig om end den nærmer sig en cognac i smagen. Men generelt en typisk Zacapa i stilen."

6 Stjerner i Ekstra Bladet

1 fl. /

 

pris
750,00 kr