Nulstil dit kodeord×

Hélène Chouvet – ejer af domainet Fontavin mellem Châteauneuf du Pape og Gigondas.

Det økologiske domaine dyrker 45 ha i 8 forskellige kommuner – så huset repræsenterer mange flotte vine fra området mellem Gigondas og Châteauneuf du Pape – begge byer inklusive. 

Châteauneuf du Pape

×

Châteauneuf du Pape

2012 Châteauneuf du Pape, Fontavin, ”Terre d’Ancêtres”, Frankrig

Vundet Medaille de Bronze 

Den økologiske ”Terre d’Ancêtres” 2012 er en stor og flot Châteauneuf du Pape med elegance og en pragtfuld næse – stor smag – og lang eftersmag.

Vinene er fra tre meget forskellige områder med småsten, rødt ler, sandede terrasser og sandsten. Hver jordtype giver sine smagsnuancer i vinene, og druerne fra Grenache- og Syrah-stokke lagres forskelligt efter det behov, som domainets ejer Hélène Chouvet mener, de behøver.

Fortjener store glas og servering ved 17-18 grader. 15% alkohol.

6 fl. 1.194 kr. / 199 kr. pr. fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

478,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 714 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
594,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
714,00 kr