Nulstil dit kodeord×

Vinen er blevet navngivet ”Cino” til minde om bedstefaderen Giovannis bror, som hed Lorenzo, men som alle kaldte ”Onkel Cino”, og som ejede den største vinmark, der leverer druer til denne vin.

Cino, Cascina Ballarin

×

Cino, Cascina Ballarin

2015 Langhe Rosso, Cino, Cascina Ballarin, Italien

"Cino" har en flot, blank, rubinrød farve og en meget aromatisk og frugtrig aroma med toner af kirsebær og blommer, men også mere delikate toner af roser. 

Smagen er dermed meget charmerende og frugtig med en flot ren stil og samtidig en dejlig rund fylde. 

Cino kan serveres til f.eks. salater med skinke, røget andebryst eller bacon, ukomplicerede pasta- eller risottoretter med fjerkræ, svine- eller kalvekød og til hvidskimmeloste.

Druerne består af Barbera, Dolcetto og Nebbiolo

Alkohol udgør 12,5%.

6 fl. 534 kr. / 89 kr. pr. fl. / Normalpris 594 kr. / 

Spar 60 kr.

534,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
774,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Pouilly-Fumé Harmonie har en meget flot, blank, let og gylden farve. Vinen er både fed, krydret og samtidig frisk og delikat. Den har en meget lang og intens eftersmag med en flot og ren karakter af Sauvignon. Den bløde tannin gør, at vinen hurtigt kommer i balance og allerede er meget harmonisk i sin ungdom.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
864,00 kr