Nulstil dit kodeord×
EU Øko
Udsolgt

Filosofien er for alle vinene fra Roubine den samme: Den gode vin kan kun skabes i en sund og naturlig jord. Derfor foregår alt markarbejde med dyb respekt for naturen – og ikke mindst med en erkendelse af, at naturen i balancen løser mange problemer.

La Roubine "Sablet"

×

La Roubine "Sablet"

2014 Domaine la Roubine "Sablet"

Økologisk

En særdeles stilsikker produktion sikrer, at denne Sablet er et fund til prisen.

Den har alle kvaliteterne for en fremragende Rhône vin: Pragtfuld næse, der øjeblikkeligt giver løfte om en kraftfuld men alligevel afrundet og behagelig vin – og forventningerne indfris i smagen af mørke bær og lakridsnoter. Desuden en lang og behagelig eftersmag. 

Vinen er fadlagret i 8 måneder, og naturligvis behandlet med største skånsomhed og ikke filtreret. Kan gemmes i 4 – 5 år.

Druesorter: 70% Grenache, 25% Syrah og 5% Cinsault.

Alkohol: 14,5%

6 fl. 714 kr. / 119 kr. pr. fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

258,00 kr

 


Hvad med også at prøve...


BEGRÆNSET PARTI

Vinen "Vaqueyras" er en klasse for sig selv. Der er tale om en særdeles magtfuld vin med et stærkt udtryk, balance og friskhed, som gør at det er en af de allerbedste Vacqueyras’er. Vinen er ufiltreret. Kan naturligvis gemmes i de næste 10 år.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
534,00 kr