Nulstil dit kodeord×

Filosofien er for alle vinene fra Roubine den samme: Den gode vin kan kun skabes i en sund og naturlig jord. Derfor foregår alt markarbejde med dyb respekt for naturen – og ikke mindst med en erkendelse af, at naturen i balancen løser mange problemer.

La Roubine "Sablet"

×

La Roubine "Sablet"

2014 Domaine la Roubine "Sablet"

Økologisk

En særdeles stilsikker produktion sikrer, at denne Sablet er et fund til prisen.

Den har alle kvaliteterne for en fremragende Rhône vin: Pragtfuld næse, der øjeblikkeligt giver løfte om en kraftfuld men alligevel afrundet og behagelig vin – og forventningerne indfris i smagen af mørke bær og lakridsnoter. Desuden en lang og behagelig eftersmag. 

Vinen er fadlagret i 8 måneder, og naturligvis behandlet med største skånsomhed og ikke filtreret. Kan gemmes i 4 – 5 år.

Druesorter: 70% Grenache, 25% Syrah og 5% Cinsault.

Alkohol: 14,5%

6 fl. 714 kr. / 119 kr. pr. fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

258,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine.

En flot og kraftig - men også frisk vin med herlig næse, fyldig i munden og lang eftersmag.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 240 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
894,00 kr

Vinen "Vaqueyras" er en klasse for sig selv. Der er tale om en særdeles magtfuld vin med et stærkt udtryk, balance og friskhed, som gør at det er en af de allerbedste Vacqueyras’er. Vinen er ufiltreret. Kan naturligvis gemmes i de næste 10 år.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 60 kr.

Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
534,00 kr