Nulstil dit kodeord×

Hélène Chouvet – ejer af domainet Fontavin mellem Châteauneuf du Pape og Gigondas.

Det økologiske domaine dyrker 45 ha i 8 forskellige kommuner – så huset repræsenterer mange flotte vine fra området mellem Gigondas og Châteauneuf du Pape – begge byer inklusive. 

Châteauneuf du Pape

×

Châteauneuf du Pape

2012 Fontavin Châteauneuf du Pape ”Trilogie”, Frankrig

Vundet Medaille de Bronze 

Den økologiske ”Trilogie” 2012 er en stor og kompleks Châteauneuf du Pape med en sjælden elegance og en pragtfuld næse – stor smag – og lang eftersmag.

Vinene er fra tre meget forskellige områder med småsten, rødt ler, sandede terrasser og sandsten. Hver jordtype giver sine smagsnuancer i vinene, og druerne fra Grenache- og Syrah-stokke lagres forskelligt efter det behov, som domainets ejer Hélène Chouvet mener, de behøver.

Fortjener store glas og servering ved 17-18 grader. 15% alkohol.

6 fl. 954 kr. / 159 kr. pr. fl. / Normalpris 1.254 kr. / 

Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

418,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 144 kr.

 

pris
510,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 840 kr. / Spar 168 kr.

 

pris
672,00 kr

Denne hvidvin er elegant med mange smagsnuancer, hvor både duften af blomster, og en nærmest vaniljeagtig lang eftersmag skaber en meget harmonisk hvidvin. Velegnet til fisk og skaldyr - men også til lettere kødretter og som et godt glas hvidvin som aperitif.

6 fl. / Normalpris 780 kr. / Spar 186 kr.

 

pris
594,00 kr