Nulstil dit kodeord×

Vi har i nu flere år smagt Cuvée Philip direkte fra de store 220 liters egetræsfade hos Jean-Baptiste Meunier i Gigondas. Og allerede første gang oplevede vi en vin med kæmpe potentiale for en stor Gigondas.

Vinen har potentiale til at modnes med ælde over de næste 6-8 år. Men den er klar til at blive nydt allerede nu.

Jean-Baptiste har med flere flotte anerkendelser fået et gennembrud i USA og vi skal nu kæmpe hårdt for at holde fast i produktionen af Cuvée Philip. Foreløbig er det lykkedes, men mængderne er begrænsede, så vi forventer at måtte melde udsolgt i løbet af året.

Gigondas Cuvée Philip

×

Gigondas Cuvée Philip

JULEPRIS

2015 Gigondas, Cuvée Philip, Moulin De La Gardette, Frankrig

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood. 

Elegant og med masser af fylde. Jean-Baptiste Meunier laver nogle af de bedste rødvine i Gigondas - og denne, der er lavet særligt for Skagenfood, er ingen undtagelse. Dyb og intens, med tætpakket moden frugt med sorte bær, peber, jord og provencalske urter med en lang og imponerende eftersmag.

Næsen er på en gang elegant og intens med noter af mørke bær, kirsch, sort peber, oliven samt et snert af engelsk lakrids.

Cuvée Philip bærer navnet efter Jørgen Philip-Sørensen, der var med til at etablere Skagenfood i 2001 og kun hos Skagenfood og på Ruths Hotel i Gl. Skagen kan du smage denne dejlige vin.

Server den ved 15 grader i store glas. Åben og dekantér 1 time inden servering.

80% Grenache og 20% Syrah. 14,5% alkohol.

6 fl. 834 kr. / 139 kr. pr. fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

328,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

I duften finder man røde bær og blomster samt et strejf af vanilje fra fadlagringen, elementer der går igen i smagen. Det er en meget elegant vin i en flot balance, som er fyldig uden at være kraftig og nærværende uden at være påtrængende.

Årgang 2014 fik 93 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
714,00 kr

Duften er meget frugtrig med noter af modne bær som kirsebær og jordbær. Det er en blød, elegant og nærmest cremet, harmonisk vin.

5 Stjerner i Winelab.dk / 5 Stjerner i Finansbureauet.dk / 92 Point hos James Suckling

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
268,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

5 Stjerner i JP / 93 Point i Decanter

JULEPRIS / 6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 480 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
498,00 kr