Nulstil dit kodeord×

Vi har i nu flere år smagt Cuvée Philip direkte fra de store 220 liters egetræsfade hos Jean-Baptiste Meunier i Gigondas. Og allerede første gang oplevede vi en vin med kæmpe potentiale for en stor Gigondas.

Vinen har potentiale til at modnes med ælde over de næste 6-8 år. Men den er klar til at blive nydt allerede nu.

Jean-Baptiste har med flere flotte anerkendelser fået et gennembrud i USA og vi skal nu kæmpe hårdt for at holde fast i produktionen af Cuvée Philip. Foreløbig er det lykkedes, men mængderne er begrænsede, så vi forventer at måtte melde udsolgt i løbet af året.

Gigondas Cuvée Philip

×

Gigondas Cuvée Philip

2016 Gigondas, Cuvée Philip, Moulin De La Gardette, Frankrig

Direkte import

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood 

Elegant og med masser af fylde. Jean-Baptiste Meunier laver nogle af de bedste rødvine i Gigondas - og denne, der er lavet særligt for Skagenfood, er ingen undtagelse. Dyb og intens, med tætpakket moden frugt med sorte bær, peber, jord og provencalske urter med en lang og imponerende eftersmag.

Næsen er på en gang elegant og intens med noter af mørke bær, kirsch, sort peber, oliven samt et snert af engelsk lakrids.

Cuvée Philip bærer navnet efter Jørgen Philip-Sørensen, der var med til at etablere Skagenfood i 2001 og kun hos Skagenfood kan du købe denne dejlige vin.

Server den ved 15 grader i store glas. Åben og dekantér 1 time inden servering.

80% Grenache og 20% Syrah. 14,5% alkohol.

6 fl. 864 kr. / 144 kr. pr. fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 270 kr.

864,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl. 384 kr. / 64 kr. pr. fl.

 

pris
384,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
499,00 kr