Nulstil dit kodeord×

Druerne er naturligvis håndplukkede fra de mere end 20 små og mellemstore parceller op ad Dentelle de Montmireilles. Håndsorteres af afstilkes. Gærer på naturligt gær i betontanke og lagres på gamle franske egetønder.

I dag er det Jean-Baptistes der står for produktionen af de økologiske vine og han er begunstiget af noget af den bedste Gigondas jord. 

Gigondas, Tradition

×

Gigondas, Tradition

2010 Gigondas, Moulin de la Gardette, Cuvée Tradition, Frankrig

Anmelderrost vin. Moulin de Gardette’s ”Tradition” er i engelsk tidsskrift blevet udnævnt som områdets bedste vin.

Fantastisk årgang der efterhånden er sjælden. Vinen er fyldig med noter af Gigondas krydderier, peber og søde røde & sorte bær med et skær af lakrids. Vinen er smuk afbalanceret og udmærker sig på sin harmoni og elegance.

Bemærk, at denne vin IKKE er økologimærket, da ejendommen i 2010 var under omlægning til økologi. Det betyder, at produktionen er økologisk, men at der er en overgangs-periode, hvor man ikke kan bruge økologimærket. Nyere årgange er økologiske.

En god ledsager til kødretter som f.eks. okse- eller lammekød.

Druerne består af 80% Grenache, 10%Mourvédre og 10% Syrah. 

14% alkohol

6 fl. 1.194 kr. / 199 kr. pr. fl. / Normalpris 1.530 kr. / Spar 336 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

470,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr

Moulin de Gassac Tèrra har en en flot, blank, dybrød farve. Duften er umiddelbar og frugtrig med toner af modne bær, provencalske urter og hvid peber. Smagen er ligeledes meget umiddelbar med dejlige, modne nuancer af kirsebær, hindbær, men også engelsk lakrids og krydderier.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
714,00 kr

Moulin de la gardette "Ventabren" er en helt særlig oplevelse - mere kraftfuld, større næse, større smag og lang eftersmag. De røde frugter og lakrids skaber kraft, men også en afrundet og harmonisk vin. Ung som gammel åbnes vinen en times tid før den drikkes.

6 fl. / Normalpris 1.614 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
1.374,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Montirius "Les Clos" har en dybrød farve og har noter af frugter, violer og lakrids. Smagen er delikat og samtidig kraftfuld.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 240 kr.

 

pris fra
598,00 kr

Moulin de la Gardette Gigondas er en vin hvor kvaliteten er fantastisk og den er til drikke lige efter den er blevet åbnet. Smagen er frisk, afrundet og blød - man kan sige at det en Gigondas med masser af smag og kraft.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
1.014,00 kr