Nulstil dit kodeord×

Druerne er naturligvis håndplukkede fra de mere end 20 små og mellemstore parceller op ad Dentelle de Montmireilles. Håndsorteres af afstilkes. Gærer på naturligt gær i betontanke og lagres på gamle franske egetønder. 

Gigondas, Ventabren

×

Gigondas, Ventabren

2013 Gigondas, Moulin de la Gardette "Ventabren", Frankrig

Økologisk

Ventabren er udvalgt af Le Monde som "Notre Sélection"

Moulin de la gardette "Ventabren" er en helt særlig oplevelse. Den er mere kraftfuld, større smag og lang eftersmag. De røde frugter og lakrids skaber kraft, men også en afrundet og harmonisk vin.

En usædvanligt vellavet og fantastisk vin.

Vinen er en stor fornøjelse at drikke nu og den vil udvikle sig positivt i mange år. En sjældenhed. Ung som gammel åbnes vinen en times tid før den drikkes.

Druesorter: 70 % Grenache 20 % Syrah 10 % Cinsault

14% alkohol. 

6 fl. 1.374 kr. / 229 kr. pr. fl. / Normalpris 1.614 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

458,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Moulin de Gassac Tèrra har en en flot, blank, dybrød farve. Duften er umiddelbar og frugtrig med toner af modne bær, provencalske urter og hvid peber. Smagen er ligeledes meget umiddelbar med dejlige, modne nuancer af kirsebær, hindbær, men også engelsk lakrids og krydderier.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
331,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Montirius "Les Clos" har en dybrød farve og har noter af frugter, violer og lakrids. Smagen er delikat og samtidig kraftfuld.

6 fl. / Normalpris 1.614 kr. / Spar 420 kr.

 

pris fra
538,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine.

En flot og kraftig - men også frisk vin med herlig næse, fyldig i munden og lang eftersmag.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 240 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
894,00 kr

Det er kompleksiteten og samtidig elegancen, som kendetegner denne vin. Farven er intens, rubinrød og i duften får man spændende nuancer af krydderurter, tørrede blomster, hvid peber og lidt vanille. Smagen er fantastisk dyb, meget klassisk Brunello med en perfekt træpåvirkning.

6 fl. / Normalpris 2.394 kr. / Spar 600 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
798,00 kr