Nulstil dit kodeord×

Kalis vinene laves på økologiske druer dyrket i Vestsicilien. Den røde laves på Nero d’Avola og Shiraz. Gæringen gennemføres separat med hyppige omrøringer af mosten. Både gæringen og den korte modning foregår på ståltanke. Det er friskhed og frugt, som prioriteres her. 

Kalis, Nero d'Avola

×

Kalis, Nero d'Avola

2015 Kalis Nero d'Avola-shiraz, Pasqua, Sicilien

Vinen har en flot, dyb rubinrød farve med toner af solbær, blommer og krydderier i duften. Smagen er dyb med god velour og struktur og en flot afrundet eftersmag.

Server den gerne til klassiske italienske pastaretter, til svinekød, fjerkræ eller kalvekød. 

Druesammensætning: 80% Nero d'Avola og 20% Shiraz.

13% alkohol.

6 fl. 395 kr. /66 kr. pr. fl. / Normalpris 534 kr. /

Spar 139 kr.

395,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Her får du en skøn MIX kasse med i alt 6 sicilianske vine, lavet på økologiske druer. Kalis vinene produceres af familien Pasqua der er kendt for at producere ”Værdi for pengene” vine. Kassen indeholder 3 hvidvine og 3 rødvine af Kalis.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 139 kr.

 

pris
395,00 kr

Vinen har en flot gylden farve, med nuancer af grapefrugt, lime, ferskner og mandler. Eftersmagen er meget harmonisk og velafbalanceret. Prøv den til skaldyr, fisk, fjerkræ eller hvidt kød i sauce og til salatretter. 70% Chardonnay og 30% Grillo.

6 fl. / Normalpris 534 kr. / Spar 139 kr.

 

pris
395,00 kr

I farven er ”F” ekstrem mørk, næsten sort, dog med lilla skær på kanten af glasset. I duften er vinen krydret og en smule ”jammy”, med nuancer af syltede kirsebær, kirsebærsten og lidt vanilje. I smagen finder man lidt af de samme toner, men vinen virker samtidig mørkere, med karakter af lakrids og peber. Kan du lide amarone vil du elske Negroamaro "F".

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 204 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr

Lavet af den danske vinmager Peter Sisseck. Hacienda Monasterio fremstår som en prægtig rubinrød vin med en flot bouquet af grafit, kaffe, kirsebær, brombær, mynte og lakrids. Smagen er fyldig og krydret med en elegant struktur og silkeagtive tanninener med en lang eftersmag og en fantastisk klarhed.

6 fl. 1.890 kr. / pr. fl. 315 kr.

 

pris
1.890,00 kr

Moulin de la Gardette Gigondas er en vin hvor kvaliteten er fantastisk og den er til drikke lige efter den er blevet åbnet. Smagen er frisk, afrundet og blød - man kan sige at det en Gigondas med masser af smag og kraft.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
1.014,00 kr