Nulstil dit kodeord×

Marqués de Murrieta er et helt særligt navn i Rioja. Hvor vinene i dette område helt tilbage i tiden var af svingende kvalitet og udelukkende lavet til at blive drukket lokalt, var Luciano de Murrieta i 1844 den første til at sætte kvalitet på dagsordenen i Rioja.

Om vinhuset

Marques de Murrieta

×

Marques de Murrieta

2013 Marques de Murrieta Reserva, Rioja, Spanien

Tilbud / Spar 480 kr.

2016 vinder af "Elle Gourmet Award for the Best Winery"

Farven på denne vin er meget koncentreret med ruby nuancer. I duften er den meget klassisk Roija, i en dejlig moderne stil, med masser af bid, krydderier og frugtkarakter. 

De krydrede toner og Tempranillos intense frugtnuancer harmonerer fint med vaniljen og trækarakteren, så vinen virker dejlig frisk og aromatisk og absolut ikke tung. Denne vin er ganske enestående!

Vinen skal helt klart iltes på karaffel inden servering - gerne 2-3 timer.

Vinen er fremragende til vildtkød, okse og lam og kan sagtens klare retter serveret med mørke saucer.

14% alkohol. 90% Tempranillo og en smule Mazuelo, Graciano og Garnacha.

6 fl. 1.074 kr. / 179 kr. pr. fl. / Normalpris 1.554 kr. / Spar 480 kr.

1.074,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Aromaen i denne vin er kompleks, bestående af både kaffe, vanilje, røde bær og ristede egetræsnoter, mens især frugten kommer til udtryk i smagen, hvor bløde tanniner og et afstemt syreniveau giver en rund struktur, der følges af en varm og peberagtig finish.

13,5% alkohol. Druesort: 70% Tempranillo, 20% Garnacha og 10% Mazuelo/Graciano

6 fl. / Normalpris 1.500 kr. / Spar 666 kr.

 

pris
834,00 kr

Tilbud / Spar 475 kr.

Bertani laver klassisk Ripasso med mere fylde og dybde end i en klassisk Valpolicella. Smagen er både saftig og ren og domineret af de mørke bær.

Det er en alsidig vin i selskab med mad lige fra pizza og pastaretter til braiseret eller stegt kød, vildt og fjerkræ.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 537 kr.

 

pris
537,00 kr

Denne Cabernet Sauvignon har en intens rubinrød farve, med aroma fuld af brombær, mørke kirsebær og karamel. Den har en saftig smag af blomme, mørke bær og et strejf af vanilie.
Denne vin er den perfekte hverdagsvin, som kan nydes til kødretter og er et super match, til en god steak eller julens fyldige retter.

6 fl. / Normalpris 714 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
499,00 kr

Aromaen i denne Riesling er ekstremt livlig, pakket med nuancer af bl.a. limeskal, fersken, mynte, hvid peber, hvedeøl og røg.

Med den lille fornemmelse af sødme som vinen har, gør den oplagt til nærmest alt fra det asiastiske køkken, grillet/stegt lyst kød og alt fra havet

6 fl. / Normalpris 1.068 kr. / Spar 469 kr.

 

pris
599,00 kr