Nulstil dit kodeord×

Den lille ejendom, Cecilia Beretta, ligger i hjertet af Valpolicella Classico, og blev født i 1980'erne. Som en af ​​de første producenter i området begyndte de at plante deres vinmarker med dobbelt gouyot, som de fleste producenter har gået over til i dag. 

Picaie, Cecilia Beretta

×

Picaie, Cecilia Beretta

2011 Picaie Apassimento, Cecilia Beretta, Veneto, Italien

Vinen har en flot dyb rubinrød farve og komplekse aromaer af tørrede bær, chokolade, krydderier og hints af vanilje og kanel.

I smagen er der en god fylde og tekstur med tætte tannier, som giver masser af smag til vinen. Eftersmagen er meget lang, frugtrig og med mange detaljer. Server den ved ca. 16 - 18 grader.

Denne Picaie er velegnet til rødt kød, baccalao og gorgonzola og andre stærke oste.

Druesammensætning: 40% Corvina, 30% Cabernet Sauvignon og 30% Merlot.

14,5% alkohol.

6 fl. 590 kr. / 98,5 kr. pr. fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 400 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

260,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve og komplekse og sødmefulde aromaer af modne kirsebær, blommer og mandler. Smagen har vinen en god velour med meget spændende, krydrede toner og skovbundskarakter. Eftersmagen er lang, frugtrig og med mange detaljer. Server den ved ca. 17 - 18 grader.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
338,00 kr

Vinen har en dyb, blank, rubinrød farve og koncentrerede aromaer af mørke kirsebær, chokolade og peber. Den har en god frugtkoncentration og samtidigt et bid, som gør den meget harmonisk.

Dette er Berettas Riserva!

6 fl. / Normalpris 2.694 kr. / Spar 444 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
848,00 kr

Lavet af den danske vinmager Peter Sisseck. Hacienda Monasterio fremstår som en prægtig rubinrød vin med en flot bouquet af grafit, kaffe, kirsebær, brombær, mynte og lakrids. Smagen er fyldig og krydret med en elegant struktur og silkeagtive tanninener med en lang eftersmag og en fantastisk klarhed.

6 fl. 1.890 kr. / pr. fl. 315 kr.

 

pris fra
630,00 kr

Smagen er velouragtig med en charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver fadkarakteren. Amarone er meget velegnet til kraftige retter med vildt, dansk juleand og til de faste lagrede oste. Prøv også afkølet Amarone. Det er fremragende til oksekød på grill. Husk at servere Amaronen i store glas.

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
438,00 kr

Det er kompleksiteten og samtidig elegancen, som kendetegner denne vin. Farven er intens, rubinrød og i duften får man spændende nuancer af krydderurter, tørrede blomster, hvid peber og lidt vanille. Smagen er fantastisk dyb, meget klassisk Brunello med en perfekt træpåvirkning.

6 fl. / Normalpris 2.394 kr. / Spar 600 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
798,00 kr