Nulstil dit kodeord×

Anders Grøndahl gav årgang 2012 93 point og skrev: "Fra kultavleren Mas de Daumas Gassac kommer denne fine vin, skabt på Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Saftig, ren og lækkert krydret med toner af solbær, tobak, muld og svampe. Flot balance, elegant stil. Skal en tur i karaffel."

Vinavisen gav årgang 2012 5 stjerner og skrev:

Pont de Gassac Rouge

×

Pont de Gassac Rouge

2014 Pont de Gassac IGP, Mas de Daumas Gassac, Frankrig

SÆRPRIS

Vinen har en flot, fed, ruby farve. Duften er kompleks med toner af røde frugter og lidt solbær. Man fornemmer helt klart Cabernet Sauvignon.

Smagen er struktureret, med god tannin og samtidig god velour. Her kommer karakterer af røde/mørke frugter også flot igennem.

Server den til rødt kød, lam og dyrevildt.

Druerne til den røde Pont de Gassac består af 80% Cabernet Sauvignon, 7% Merlot, 6% Petit Verdot, 4% Pinot Noir og 3% Syrah.

Alkohol udgør 13%.

OBS: Bemærk at der kan været noget bundfald i vinen.

6 fl. 594 kr. / 99 kr. pr. fl. / Normalpris 894 kr. / 

Spar 300 kr.

594,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
954,00 kr

Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder: Yonne (Chablis) mod nordvest, med friske, frugtrige og mineralske vine, Côte d'Or længere mod syd, med rundere og dybere vine, Côte Chalonnaise med aromatiske og umiddelbare vine og til sidst, længst mod syd, Macon-området, hvor vinene er meget karakterfulde og har god struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
774,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Pouilly-Fumé Harmonie har en meget flot, blank, let og gylden farve. Vinen er både fed, krydret og samtidig frisk og delikat. Den har en meget lang og intens eftersmag med en flot og ren karakter af Sauvignon. Den bløde tannin gør, at vinen hurtigt kommer i balance og allerede er meget harmonisk i sin ungdom.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
864,00 kr