Nulstil dit kodeord×

Vinmager Peter Sisseck

Det nye eksempel på Ribera del Dueros fortræffeligheder har vi, der ser med danske øjne, god grund til at være særdeles stolte over. Det er nemlig her den danske vinmager Peter Sisseck dyrker og vinificerer sin Dominio de Pingus - et projekt der meget vel kan betragtes som et stykke vin-historie i særklasse.

Peter Sisseck og partneren Pablo Rubio efterstræber kvalitet frem for kvantitet, og det kommer tydeligt til udtryk i denne charmerende vin.

PSI Ribera Del Duero

×

PSI Ribera Del Duero

2015 Ribera del Duero PSI Peter Sisseck, Spanien

Over 90 point 6 år i træk af Robert Parker

Denne Ribera del Duero er en mørk charmerende vin der byder sig med en herlig og umiddelbar duft af modne røde frugter, friske violer og en antydning af hindbær.

Fyldig og intens, men samtidig en lækker friskhed, som giver vinen kant og kompleksitet.

Denne er ubetinget en meget velsmagende vin, som giver denne charmerende oplevelse. Fortjener store glas og serveres ved 16-18 grader.

Meget velegnet til kraftige kødretter med vildt, okse eller lam.

14,5% alkohol. Druesorter: 85% Tempranillo og 15% Grenache.

6 fl. 1.494 kr. / 249 kr. pr. fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

598,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 144 kr.

 

pris
510,00 kr

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
714,00 kr

Flot rød farve. Aroma af mørke bær. Masser af frugt. Sødmefyldt næse. Klassisk amarone til en god pris. Vinen er i god balance af frugtsyre og tanninerne.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
518,00 kr

Denne Confidentiel har en dyb mørkerød farve og er størst blandt alle Montirius flotte biodynamiske vine. En vin der er produceret biodynamisk og uden fadlagring eller tilsætning af gær og svovl. En hel ren vin med en dejlig afrundet smag. OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 120 kr.

 

pris fra
568,00 kr