Nulstil dit kodeord×

Da ”La Revue du Vin de France” i februar skulle finde de 50 bedste vine fra Rhône var det næppe en overraskelse, at topplaceringerne gik til de store vine fra Chateauneuf du Pape og Gigondas. Men blandt de 15 bedste sneg en enkelt vin sig ind: Roubines ”Vacqueyras”.

Roubine, Vacqueyras

×

Roubine, Vacqueyras

2014 Domaine la Roubine "Vacqueyras", Frankrig

Økologisk

Vinen "Vaqueyras" er en klasse for sig selv. Der er tale om en særdeles magtfuld vin med et stærkt udtryk, balance og friskhed, som gør at det er en af de allerbedste Vacqueyras’er.

På trods af sin ungdommelighed kan 2014'eren med fornøjelse drikkes nu. Den er frisk - men har alligevel den karakteristiske tyngde, magt i smag og struktur, som hører til en topvin fra Vacqueyras. Vinen er ufiltreret.

Kan naturligvis gemmes i de næste 10 år.

Druesorter: 70% Grenache, 15% Mourvèdre og 15% Syrah.

Alkohol: 14,5%

6 fl. 834 kr. / 139 kr. pr. fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 60 kr.

Kan også bestilles som 2 fl.

298,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Moulin de Gassac Tèrra har en en flot, blank, dybrød farve. Duften er umiddelbar og frugtrig med toner af modne bær, provencalske urter og hvid peber. Smagen er ligeledes meget umiddelbar med dejlige, modne nuancer af kirsebær, hindbær, men også engelsk lakrids og krydderier.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
331,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Montirius "Les Clos" har en dybrød farve og har noter af frugter, violer og lakrids. Smagen er delikat og samtidig kraftfuld.

6 fl. / Normalpris 1.614 kr. / Spar 420 kr.

 

pris fra
538,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine.

En flot og kraftig - men også frisk vin med herlig næse, fyldig i munden og lang eftersmag.

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 240 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
894,00 kr

Det er kompleksiteten og samtidig elegancen, som kendetegner denne vin. Farven er intens, rubinrød og i duften får man spændende nuancer af krydderurter, tørrede blomster, hvid peber og lidt vanille. Smagen er fantastisk dyb, meget klassisk Brunello med en perfekt træpåvirkning.

6 fl. / Normalpris 2.394 kr. / Spar 600 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
798,00 kr