Nulstil dit kodeord×

Zinfandel er Californiens vinøse adelsmærke, og området Lodi er et af de bedste steder for Zinfandeldyrkning. Lodi ligger godt beskyttet mellem Sierra Foothills og San Francisco Bay Delta mellem byerne Stockton og Sacramento. Lodi har det helt rigtige klima til den temperamentsfulde Zinfandel. Kystnærheden bringer kølende vinde ind over vinmarkerne og sikrer derved, at druerne ikke steges.

THE BULLY

×

THE BULLY

2015 "The Bully" Zinfandel, Lodi, Californien, USA

Californisk "Zin" er en rigtig kamæleon når det gælder et match mellem mad & vin.

 "The Bully" har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

Denne vin har gastronomisk set et væld af anvendelsesmuligheder og egner sig fremragende til simreretter - eller til en god rød bøf, gerne fra grill. Serverer du vinen til fiskeretter, er det perfekt at køle den ned til 15-16 grader.

100% Zinfandel. 14% alkohol.

6 fl. 359 kr. / 59,83 kr. pr. fl.

359,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr