Nulstil dit kodeord



×

Cascina Ballarin producerer Barbera d´Alba (som her kommer fra vinmarker i La Morra og i Grinzane Cavour) efter Barolo principper. Man behandler faktisk Barbera, som var det Nebbiolo, og man bruger delvist 225 liters egetræsfade til vinificeringen af denne vin.

Barbera d´Alba, Ballarin

×

Barbera d´Alba, Ballarin

2015 Barbera d´Alba Pilade, Cascina Ballarin, Piemonte, Italien

Barberaen fra Ballarin har en meget lækker duft med toner af krusemynte og honningkage. I smagen har vinen en flot fedme, krydrede nuancer og en god velour.

Den har en meget lang og charmerende eftersmag, hvor der afsløres meget potentiale.

Druerne er 100% barbera og 14,5 % alkohol. 

6 fl. 930 kr. / 155 kr. pr. fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

290,00 kr