Nulstil dit kodeord×

Udtrykket supertoscaner blev opfundet i 1970'erne, hvor enkelte producenter fandt på at bryde DOC reglerne, og blande den lokale Sangiovese med internationale sorter som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah m.fl.

Sassicaia og Tignanello var de første og i dag blandt de mest berømte supertoscanere.

Borgonero, Scopeto

×

Borgonero, Scopeto

2014 Borgonero, Borgo Scopeto, Chianti, Toscana, Italien

SUPERTOSCANER

Borgonero er en ægte supertoscaner. Smager fantastisk og prisen er et scoop. Kraftfuld og samtidig elegant og blød - nærmest velouragtig. Farven er mørkerød og smagen intens. Serveres til stegt og grillet kød, retter med trøfler, svampe samt modne oste. 

Druesammensætning er typisk for en supertoscaner og består af Sangiovese, Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot. Serveres ved 16-18 grader i store glas.

Alkoholprocenten er 13,5%.

6 fl. 714 kr. / 119 kr. pr. fl. / Normalpris 1.074 kr. /

Spar 360 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

308,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

En ægte og kompromisløs Rosso di Montalcino vin lavet efter alle kunstens regler. Primære smagsindtryk af helt unge kirsebær, hvid peber, sødlig lakrids og cedertræ. Det pakkes elegant og næsten eksotisk ind i en harmonisk eftersmag, der er vedvarende.

90 Point fra Wine Enthusiast / 90 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
594,00 kr

Borgo Scopetos Chianti fremstår med en dyb, brillant rød farve. I næsen mødes man af en rig og intens duft af vilde, mørke bær, nuancer af chokolade samt et fint strejf af vanille fra fadlagringen. Vinen har stor fylde, fin frugtsødme og blød tannin. Det hele munder ud i en indsmigrende lang og vedholdende eftersmag.

91 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 660 kr. / Spar 66 kr.

 

pris
594,00 kr

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
288,00 kr

I smagen har vinen en god koncentration og en frugtrig og en smule krydret karakter med nuancer af solbær, modne kirsebær og marcipan. I eftersmagen fanger man også toner af tørrede frugter og vanilje, noget som gør vinen mere afrundet og meget behagelig.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
594,00 kr

Vinen er lavet med en stilfuld og samtidig blød stil. Det er en syntese af Montalcino Sangioveses ranke og frugtrige stil samt blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah.

6 fl. / Normalpris 1.950 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
650,00 kr

I duften finder man toner af mørke bær, krydderier, kardemomme og honningkager. Smagen udvikler sig fint i glasset med toner af blommer, mørke kirsebær og friske mandler. Den vil egne sig fint til retter med svine-, kalve- eller lammekød, samt fjerkræ og ikke for kraftige oste. På grund af sit dejlige krydderi er den også perfekt til vildt. Den har absolut krav på et stort glas.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 200 kr.

 

pris
574,00 kr

Danske Bitten tog fra Læsø til Australien og producerer nu topvine (til en fornuftig pris) sammen med sin mand Karsten.

91 Point fra Halliday: "Some wines just give you what you want without mucking around"!

6 fl. / Normalpris 1.134 kr. / Spar 138 kr.

 

pris
996,00 kr