Nulstil dit kodeord×

Distriktet

Beaujolais er det sydligste vindistrikt i Bourgogne og opfattes egentligt mere som et selvstændigt distrikt end som en del af Bourgogne.

Fleurie "Granits Roses"

×

Fleurie "Granits Roses"

2016 Fleurie Granits Roses Jean Marc Lafont, Frankrig

Fleurie ”Granits Roses” har en intens, karminrød farve. Vinen er meget åben i duften med nuancer af roser, violer, hindbær og tyttebær. I smagen er vinen kødfuld med en god frugtkoncentration men også delikate og mineralske toner. Den slutter med stor kompleksitet og elegance.

Den kan betegnes som en meget karakterfuld, klassisk Fleurie.

Nyd den til f.eks. kalvekød, fjerkræ, osso-bucco, lam eller til hvidskimmeloste. Serveringstemperatur: 16-18 ° C.

100% Gamay. 13% alkohol.

6 fl. 654 kr. / 109 kr. pr. fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 240 kr.

654,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en dyb, blank, rubinrød farve og koncentrerede aromaer af mørke kirsebær, chokolade og peber. Den har en god frugtkoncentration og samtidigt et bid, som gør den meget harmonisk.

Dette er Berettas Riserva!

6 fl. / Normalpris 2.694 kr. / Spar 444 kr.

 

pris fra
848,00 kr

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst.

6 fl. / Normalpris 1.794 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
499,00 kr

Bourgogne Rouge "Les Ursulines" har en mørkerød farve med lilla skær. Den er meget åben og umiddelbar med modne frugttoner. I smagen er vinen mere delikat end kraftig, med en god balance mellem frugtsødme og struktur.

6 fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
870,00 kr


BEGRÆNSET PARTI

Denne flotte økologiske røde Côtes du Rhône har igennem årene fået et hav af udmærkelser. På sin vis klassisk for området, men spændende med en herlig næse af mørke bær. Smagen er kraftig med frugt og elegante tanniner.

6 fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
534,00 kr