Nulstil dit kodeord×

HIP er en forkortelse for “House of independent producers” et projekt søsat af Christophe Hedges. Seriens vine er lavet på opkøbte druer fra faste leverandører i Washington State. HIP Merlot er lavet på druer fra Bacchus vineyard - der er kendt for sine imødekomende vine med frisk frugtsyre.

Merlot, Hedges HIP

×

Merlot, Hedges HIP

SÆRPRIS - begrænset parti

2012 Merlot, Hedges HIP, Columbia Valley, Washington State, USA

HIP Merlot fra staten Washington på USA's vestkyst, er en harmonisk, afdæmpet og sødmefuld rødvin med Merlotdruens fløjlsagtige charme og frugtige dominans. 

Vinen har en flot mørk rød farve i glasset, der viser en velafbalanceret aroma med karameellede kirsebær, brombær, ristet kaffe og hints af mørk kakao og vanilje. Smagen er lettere sød og blød med noter á la modne røde bær.

Anbefales til retter med stegt oksekød, kalv eller til vildt.

13,5% alkohol. 100% Merlot

6 fl. 594 kr. / 99 kr. pr. fl. / Normalpris 1014 kr. / Spar 420 kr.

594,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Frisk mousserende økologisk vin på 100 % Chardonnay, hvis smag ikke står tilbage for Bourgognes Cremanter. Nyd den kold til lidt velkomstsnacks – til skaldyr og til andre fornøjelige anledninger. Gastro kalder Special Privilege for ”en overbevisende flaske mousserende vin” og giver boblerne 5 stjerner.

6 fl. / Normalpris 834 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
714,00 kr

Vinen har en dyb, blank, rubinrød farve og koncentrerede aromaer af mørke kirsebær, chokolade og peber. Den har en god frugtkoncentration og samtidigt et bid, som gør den meget harmonisk.

Dette er Berettas Riserva!

6 fl. / Normalpris 2.694 kr. / Spar 444 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
848,00 kr