Nulstil dit kodeord×

Producenten

Det var tilbage i 2001, at Aurelio Montes tog springet over Andesbjergene og grundlagde Kaiken i Mendoza, Argentina. Ambitionen var at kombinere det utrættelige fokus på kvalitet, der har gjort Montes vinene i en klasse for sig, med det unikke terroir og spændende muligheder i Argentina og således forene det bedste fra både Chile og Argentina. 

Pinot Noir, Kaiken

×

Pinot Noir, Kaiken

2016 Pinot Noir, Kaiken, Selection limitada, Mendoza, Argentina

Vinen har en dyb, rubinrød farve. I duften finder man umiddelbare, sødmefulde frugtaromaer af vilde kirsebær og hindbær.

I smagen er vinen først præcis og delikat med lækre, kølige frugttoner, men ret hurtigt viser vinen også en god velour og en kødfuld struktur. I eftersmagen er det igen finessen og cool-climate stilen, som vinder, med god tørhed og friske, aromatiske toner.

Servér den gerne til forretter eller retter med fjerkræ, kalve- og svinekød. Den egner sig også fint til hvidskimmeloste.

100% Pinot Noir. 13,5% alkohol.

6 fl. 594 kr. / 99 kr. pr. fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 156 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

250,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Denne attraktive Pinot Noir kombinerer aromaer af jordbær, sorte kirsebær, hindbær og tørre blommer med hints af chokolade og mokka. Ganen er rund og blød, hvilket giver en rig tekstur og en lang finish.

Servér vinen sammen med fisk eller fjerkræ. Vinen fungerer også godt sammen med svampe og trøfler.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
298,00 kr

I duften finder man nuancer af blommer, mørke bær, læder og roser. De samme toner kommer også frem i smagen, hvor vinen afslører en god struktur men samtidig en delikat og sprød karakter. Trækarakteren er meget godt integreret i de sødmefulde toner, vinene ellers har.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr

Både i duften og smagen finder man en kølighed og aromatisk stil, som gør vinen meget appetitgivende og anvendelig. I eftersmagen slutter den med god fylde, delikate krydderier og nuancer af violer, kirsebær og jordbær. Det er en meget elegant vin med en god harmoni mellem frugt og kompleksitet.

Årgang 2014 fik 93 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
594,00 kr

Dry Riesling er en klassisk tør hvidvin i Marlborough stil, med masser af friske, grønne aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, men også Riesling-druens mere eksotiske toner af vilde blomster og tropiske frugter. Smagen rummer både en delikat frugtsødme og sprøde nuancer.

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
594,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

I næsen fornemmer man en dominans af blå og sorte bær som blåbær og solbær. Det er en blød, elegant og harmonisk vin, hvor tanninerne holder det hele i balance og sørger for en flot og lang finish.

92 Point i Wine Spectator / Listed #37 ud af 100 TOP vine i Chile i November 2015 / 5 Stjerner i Ekstra Bladet

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
358,00 kr