Nulstil dit kodeord×

Marlborough, hvor Waihopai Valley og Wairau Valley ligger, er i dag helt klart New Zealands mest anderkendte vindistrikt. Dalene strækker sig langs Waihopai River (biflod til Warau) og Wairau River, som forsyner vinmarkerne rigeligt med vand i et ellers ret tørt område (under 300 mm. regn i vækstsæsonen).

Pinot Noir, Konrad

×

Pinot Noir, Konrad

2015 Pinot Noir, Marlborough, Konrad, New Zealand

Økologisk

Årgang 2014 fik 5 Stjerner i BT

Marlborough Pinot Noir fra Konrad er lavet på 100% Pinot Noir druer håndplukkede på familiens vinmarker i Waihopai Valleys, hvor en sten- og lerholdig jordbund giver god dræning og perfekte forhold til Pinot Noir

I farven hører Pinot Noir fra Konrad & Co. til de lyse rødvine, og i duften finder man nuancer af blommer, mørke bær (modne kirsebær), læder og roser. De samme toner kommer også frem i smagen, hvor vinen afslører en god struktur men samtidig en delikat og sprød karakter. Trækarakteren er meget godt integreret i de sødmefulde toner, vinene ellers har.

Serveres til lyst kød, vegetar- og pastaretter. 

100% Pinot Noir. 14% alkohol.

6 fl. 984 kr. / 164 kr. pr. fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

398,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr