Nulstil dit kodeord×

Den tyske vinregion Baden ligger langs østbredden af Rhinen overfor Alsace. Med deres småskala drift har ægteparret Hans-Bert Espe og Silke Wolf brugt det sidste årti langsomt til at skabe et ry for inspirerede, sarte og polerede Pinot Noirs fra Baden. I stil, fornemmelse og størrelse minder de om Pinots fra Mosel. 

Pinot Noir, lovely lilly

×

Pinot Noir, lovely lilly

2016 Pinot Noir, lovely lilly, Shelter Winery, Tyskland

Pinot Noir Lovely Lilly er mere til den liflige og delikate side, end til den kraftige. I duften finder man klassiske toner af kirsebær, kirsebærsten og hindbær. Smagen er sprød og kølig, med en udmærket struktur og en behagelig afrundet finish.

Det er en meget charmerende Pinot Noir som bør serveres let afkølet.

Servér den gerne til lyst kød, fjerkræ eller til ostebordet.

100% Pinot Noir. 13,5% alkohol.

6 fl. 654 kr. / 109 kr. pr. fl. / Normalpris 810 kr. / Spar 156 kr.

654,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

I duften finder man nuancer af blommer, mørke bær, læder og roser. De samme toner kommer også frem i smagen, hvor vinen afslører en god struktur men samtidig en delikat og sprød karakter. Trækarakteren er meget godt integreret i de sødmefulde toner, vinene ellers har.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 210 kr.

 

pris
984,00 kr

Både i duften og smagen finder man en kølighed og aromatisk stil, som gør vinen meget appetitgivende og anvendelig. I eftersmagen slutter den med god fylde, delikate krydderier og nuancer af violer, kirsebær og jordbær. Det er en meget elegant vin med en god harmoni mellem frugt og kompleksitet.

Årgang 2014 fik 93 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
594,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr