Nulstil dit kodeord×

Ulempen er at det naturlige bundfald der kan dannes i vinen kommer til at sætte sig på flaskehalsen op mod selve proppen. Så vær forsigtig når vinen åbnes, for der kan komme et skvulp inden vinen løber som den skal p.g.a bundfaldet.

Pinot Noir, Bouchard

×

Pinot Noir, Bouchard

2013 Pinot Noir “Louis”, Pascal Bouchard, Frankrig

Fyldig og rig Pinot Noir lavet på økologiske druer fra Languedoc i Sydfrankrig. 

Vinen, der er lagret 6 måneder på franske egetræsfade, har fine noter à la mørke bær.

Vinen fra Pascal Bouchard dyrkes økologisk og er et udtryk for, at vinfremstillingen generelt går i retning af det naturlige og næsten uberørte. Herved bibeholdes mere aroma og smagstoffer. 

Servér den med fordel let afkølet.

12,5% alkohol.

6 fl. 474 kr. / 79 kr. pr. fl. / Normalpris 624 kr. /

Spar 150 kr.

474,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Bourgogne Rouge "Les Ursulines" har en mørkerød farve med lilla skær. Den er meget åben og umiddelbar med modne frugttoner. I smagen er vinen mere delikat end kraftig, med en god balance mellem frugtsødme og struktur.

6 fl. / Normalpris 954 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
834,00 kr

Vinen har en flot violetrød farve, og i duften er den meget umiddelbar og elegant med toner af kirsebær og hindbær. I smagen har vinen en god sødme med en rank, sprød og elegant stil. Det er en meget klassisk Dolcetto d´Alba, hvor finesse, rankhed og frugt kommer mere frem end struktur og styrke.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 804 kr. / Spar 270 kr.

 

pris
534,00 kr

I duften finder man røde bær og blomster samt et strejf af vanilje fra fadlagringen, elementer der går igen i smagen. Det er en meget elegant vin i en flot balance, som er fyldig uden at være kraftig og nærværende uden at være påtrængende.

Årgang 2014 fik 93 Point fra James Suckling

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
714,00 kr