Nulstil dit kodeord



×

Rosso di Montalcino laves på Sangiovese druer, som udvælges fra forskellige parceller på vingårdene Caparzo (nord), Cassero (syd) og San Piero Caselle (øst). Vinen er lagret i et år på store slavonske egetræsfade (50 hl. ”botti”) og derefter min. i 6-10 måneder på flaske inden afskibning.

Rosso di Montalcino

×

Rosso di Montalcino

2014 Rosso di Montalcino, Caparzo, Toscana, Italien

En ægte og kompromisløs Rosso di Montalcino vin lavet efter alle kunstens regler.

Primære smagsindtryk af helt unge kirsebær, hvid peber, sødlig lakrids og cedertræ. Det pakkes elegant og næsten eksotisk ind i en harmonisk eftersmag, der er vedvarende. 

Den vil egne sig fint til pasta, grillet kød og modne oste. Vinen har potentiale nok til flere års lagring, hvis man har tålmodighed til det. Drukket i sin ungdom, må den gerne iltes på karaffel.

Druerne består 100% af Sangiovese. 13% alkohol.

6 fl. 594 kr. / 99 kr. pr. fl. / Normalpris 774 kr. / Spar 180 kr.

594,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Barberaen fra Ballarin har en meget lækker duft med toner af krusemynte og honningkage. I smagen har vinen en flot fedme, krydrede nuancer og en god velour. Den har en meget lang og charmerende eftersmag, hvor der afsløres meget potentiale. Druerne er 100% barbera og 14,5 % alkohol.

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
290,00 kr