Nulstil dit kodeord



×

Salcheto hører til de mindre vingårde i Montepulciano med sine 74 ha., men er ikke desto mindre et af de vinhuse, som mange har lagt mærke til på det seneste.

Rosso di Montepulciano

×

Rosso di Montepulciano

2015 Rosso di Montepulciano, Doc, Salcheto, Italien

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin.

Må gerne åbnes en 1/2 time før severing. Serveringstemperatur: 18-20°C.

Serveres til svinekød, kalv, fjerkræ eller risotto.

13 % alkohol. Druesorterne består af Sangiovese, Canaiolo og Merlot.

6 fl. 774 kr. / 129 kr. pr. fl. / Normalpris 1.014 kr. / 

Spar 240 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

288,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Duften er meget frugtrig med noter af modne bær som kirsebær og jordbær. Det er en blød, elegant og nærmest cremet, harmonisk vin.

5 Stjerner i Winelab.dk / 5 Stjerner i Finansbureauet.dk / 92 Point hos James Suckling

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
268,00 kr

I duften er Butinages Rouge en meget klassisk Sydrhône rødvin med nuancer af modne bær (solbær, hindbær), violer og milde krydderier. Smagen er umiddelbar og sprød først (trods de 14% alkohol!), men der udvikler sig mørkere toner med iltning: Tobak, engelsk lakrids og peber.

89 point fra Robert Parker

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 714 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
534,00 kr

Duften er domineret af røde bær som jordbær og kirsebær, men også laktiske noter af yoghurt. I smagen går de røde bær igen sammen med noter af kaffe og karamel samt et fint subtilt fadpræg.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

I duften finder man toner af mørke bær, krydderier, kardemomme og honningkager. Smagen udvikler sig fint i glasset med toner af blommer, mørke kirsebær og friske mandler. Den vil egne sig fint til retter med svine-, kalve- eller lammekød, samt fjerkræ og ikke for kraftige oste. På grund af sit dejlige krydderi er den også perfekt til vildt. Den har absolut krav på et stort glas.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 774 kr. / Spar 200 kr.

 

pris
574,00 kr

Selv i sin ungdom giver vinen meget fra sig. Især efter lidt iltning afsløres lækre, krydrede, frugtrige toner med nuancer af kirsebær, jordbær og brombær. Smagen er den klassiske Saint-Émilion. Den virker let og saftig men har samtidig en god fylde.

6 fl. / Normalpris 1.014 kr. / Spar 240 kr.

 

pris
774,00 kr