0

Rom & Gin

Skotlander White Rum

Skotlander White har en meget fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Du vil blive overrasket over, hvor meget smag der kan være i en hvid rom.

DKK 399.00
Se mere

Skotlander Cast Rum

Denne rum er sød, mørk og fed med noter af karamel og lakrids. Lagret i Nordjylland på små 40-liters sherrytønder, der giver en meget intens smag og farve.

DKK 449.00
Se mere

Ron Zacapa Solera 23

Verdens bedste rom gennem flere år. En rom fra Guatamala, der er lagret efter solera princippet, der giver en rigtig flot karakter til den gamle lagerede rom.

DKK 350.00
Se mere

Ron Zacapa Limitada

Zacapa Reserva Limitada 2014 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang. Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år.

DKK 599.00
Se mere

Ron Zacapa XO

Meget mørk mahogni farve på grund af lagringen. Tykke gardiner, der langsomt løber ned ad glasset.

DKK 750.00
Se mere

Diplomatico Reserva

Denne petit rom er fabelagtig mørk gylden fra Venezuela og er en af danskernes fortrukne kvalitets rom. Her får man en meget fyldig, sød og frugtig rom.

DKK 299.00
Se mere

Ron Quorhum 15

Ron Quorhum 15 dufter sødt, næsten som bagværk med noter af brun farin, karamel og et lille hint af kokos. En blød og moden rom med stor kompleksitet.

DKK 339.00
Se mere

Unhiq XO

Der er tale om en smagseksplosion, hvor fadsmagen går i et sublimt sammenspil med smagsnuancer af vanilje, ristede kaffebønner og Bourbon, samt et mere subtil hint af kanel.

DKK 749.00
Se mere
Vis flere produkter