Nulstil dit kodeord×

Rom & Gin

Verdens bedste rom gennem flere år. Kåret i 1999, 2000, 2001 og 2002. En rom fra Guatamala, der er lagret efter solera princippet, der giver en rigtig flot karakter til den gamle lagerede rom.

1 fl. /

 

pris
350,00 kr

Zacapa Reserva Limitada 2014 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang. Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år.

1 fl. / Spar 51 kr.

 

pris
599,00 kr

6 Stjerner i Ekstra Bladet: "Blommer, karamel og cognacagtig I duften. En yderst elegant rom med rosiner, blommer, nødder, orangeskal, kaffe, mørk chokolade og vanilje i smagen. Der er bid og kompleksitet. Men sødmen er der stadig om end den nærmer sig en cognac i smagen. Men generelt en typisk Zacapa i stilen."

6 Stjerner i Ekstra Bladet

1 fl. /

 

pris
750,00 kr

Dette er et særpræget italiensk produkt, idet Grappa ikke produceres ved destillering af en vin som f.eks. Cognac eller Armagnac, men i stedet ved destillering af de druerester (masken), som er tilbage efter presning af druer til vinfremstilling. Brændevin er måske det tætteste vi kommer på denne Grappa.

349 kr. pr. fl.

 

pris
349,00 kr

Sacred Organic Gin er lavet på en blanding af 12 forskellige urter hvor den primære smag er Enebær. Ian destillerer alle sine urter enkeltvis, og blander derefter gin’en hjemme i stuen i Highgate i London.

1 fl. / 429 kr.

 

pris
429,00 kr

Denne gin byder på den traditionelle enebær og koriander, men der benyttes herudover også agurk og rosenblade for at tilføre en unik smag. Hvis man gerne vil nyde denne gin i en gin & tonic, anbefales det at komme nogle skiver agurk i glasset i stedet for den traditionelle limeskive.

1 fl. / Normalpris 300 kr. / Spar 20 kr.

 

pris
280,00 kr

Herbie Gin er destilleret med enebær, tranebær samt mange andre udvalgte krydderier. Alt dette giver en særdeles velsmagende gin, som kan nydes til flere lejligheder.

1 fl. / Normalpris 300 kr.

 

pris
229,00 kr

Malfy Gin er fra Italien og destilleret med enebær, citroner samt 5 andre botaniske krydderier, fra den italienske kyst. Denne gin afspejler den gode italienske smag på fornemste vis, så skal det være italiensk gin - så skal det være Malfy Gin.

1 fl. / Normalpris 250 kr.

 

pris fra
199,00 kr

Ved at blande skønne botaniske olier med kildevand og den bedste kvalitets kinin fra Acacia Zanthoplea (Febertræ), har Fever tree lavet en skøn naturlig Tonic med en ren og forfriskende aroma. Drik den direkte fra flasken eller i din ynglingsdrink - din Gin&Tonic vil nå helt nye højder!

8 fl. / Normalpris 232 kr.

 

pris
175,00 kr