0

Grappa di Nebiolo

Grappa di Nebiolo, Cascina Ballarin, Italien

Brændevin er måske det tætteste vi kommer på denne Grappa.

Dette er et særprægede italiensk produkt, idet Grappa ikke produceres ved destillering af en vin som f.eks. Cognac eller Armagnac, men i stedet ved destillering af de druerester, som er tilbage efter presning af druer til vinfremstilling.

100% Nebbiolo

45% alkohol. 50 cl.

Destilleringen skal normalt foregå så tidligt som muligt efter presning, mens pomace stadig er frisk og indeholder en smule vin. Man bruger normalt den traditionelle ikke-kontinuerede vacuum destillering, som betyder at man tømmer og standser destillingsapparatet mellem hver destillering.

Læs mere
Om Grappa di Nebiolo

Destilleringen skal normalt foregå så tidligt som muligt efter presning, mens pomace stadig er frisk og indeholder en smule vin. Man bruger normalt den traditionelle ikke-kontinuerede vacuum destillering, som betyder at man tømmer og standser destillingsapparatet mellem hver destillering.