Nulstil dit kodeord×

Om Malfy Gin

Torino Distillati ligger i Moncalieri lige uden for byen Torino i Piemonte - et område som er berømt for sin produktion af vin og spiritus. Destilleriet drives af Vergnano familien og blev etableret i 1906. 

G.Q.D.I. står for 'Gin di qualità distillato in Italia'. Det er et stempel og garanti for kvalitet og oprindelse.

Malfy Gin Limone

Frisk citrus-agtig gin - meget ren og klar smag, hvor enebær-smagen ikke bliver for overvældende.
Vidste du måske at gin faktisk tilbage i 11-tallet blev opfundet i Italien af munke i Salerno lige der hvor Amalfi-kysten begynder.

Malfy Gin

×

Malfy Gin

Tilbud / Spar 51 kr.

5 stjerner - Vinavisen

Malfy Gin er fra Italien og destilleret med enebær, citroner samt 5 andre botaniske krydderier, fra den italienske kyst.

Malfy destilleres i rustfri ståltanke under vakuum således, at alle de friske aromaer af italienske enebær og citrus bevares bedst muligt.

Denne gin afspejler den gode italienske smag på fornemste vis, så skal det være italiensk gin - så skal det være Malfy Gin.

Alkoholprocent: 41%.

Vælg mellem:

  • Malfy Gin Limone, 70 cl.
  • Malfy Gin Original, 70 cl. / UDSOLGT
  • Malfy Gin Arancia, 70 cl.
  • Malfy Gin Rosa, 70 cl. 

199 kr. pr. fl. / Normalpris 250 kr. / Spar 51 kr.

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Herbie Gin er destilleret med enebær, tranebær samt mange andre udvalgte krydderier. Alt dette giver en særdeles velsmagende gin, som kan nydes til flere lejligheder.

1 fl. / Normalpris 300 kr. / Spar 71 kr.

 

pris fra
225,00 kr

Denne gin byder på den traditionelle enebær og koriander, men der benyttes herudover også agurk og rosenblade for at tilføre en unik smag. Hvis man gerne vil nyde denne gin i en gin & tonic, anbefales det at komme nogle skiver agurk i glasset i stedet for den traditionelle limeskive.

1 fl. / Normalpris 300 kr. / Spar 50 kr.

 

pris
259,00 kr

Ved at blande skønne botaniske olier med kildevand og den bedste kvalitets kinin fra Acacia Zanthoplea (Febertræ), har Fever tree lavet en skøn naturlig Tonic med en ren og forfriskende aroma. Drik den direkte fra flasken eller i din ynglingsdrink - din Gin&Tonic vil nå helt nye højder!

8 fl. / Normalpris 232 kr.

 

pris
199,00 kr