Nulstil dit kodeord×

2013 årgangen fik disse anmeldelser:

5 Stjerner i Ekstra Bladet: "Toffee, appelsin og vanilje i duften. I smagen appelsin, nelliker, flødekaramel, mandler, mocca og vanilje. Lidt aggressiv alkohol men pakket pænt ind i syren. Lang frugtig eftersmag. Meget kompleks."

5 Stjerner i Vinavisen: "En herlig oplevelse venter den, der skænker sig et glas af denne rom. Den dufter af rosiner og mørk karamel, mens smagen er kraftig og fyldig med noter, der udvikler sig i munden - kandiserede frugter, korender og et tilpas bid af egetræ til slut.

Ron Zacapa Limitada

×

Ron Zacapa Limitada

2014 Ron Zacapa Reserva Limitada, Guatemala

Zacapa Reserva Limitada 2014 er en 'limited edition' og vil kun blive frigivet én gang.

Under Reserva Limitada varemærket skifter karakteren af indholdet hvert år. Master Blenderen Lorena Vazquez har udvalgt en række premium rom med forskellige personligheder og aldre fra 6-24 år.

Der er flere forhold, der gør til at Ron Zapaca er ganske speciel. Ron Zacapa bruger ikke melasse som 90% af romindustrien gør.

Ron Zapaza laves af rørsukker honning, som er fra det koncentrerede førstepres af sukkerrørene, som ovenikøbet kommer fra egne sukkerrørsplantager i forskelige områder i Guatamala, hvilket også er ret unikt. Der er en af årsagerne til, at Ron Zapaca naturligt er sødere end mange andre Rom.

Alkohol: 45%. 70 cl. Leveres i gaveæske.

1 fl. 599 kr. / Normalpris 650 kr. / Spar 51 kr.

599,00 kr