0

Rosé

Monjardin Rosé

Navarra har længe været kendt for sine forførende roséer, der ofte har lidt mere farve og fylde end sine sydfranske fætre og egner sig især til salater og retter med lyst kød.

DKK 390.00
Se mere

Borsao Rosado Selección

Flot og lækker rosévin der bør drikkes i sine unge år og f.eks. i selskab med klassisk tapas, lette pastaretter eller fisk.

DKK 390.00
Se mere

Veuve d' Argent, Rosé

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed.

DKK 494.00
Se mere

Rosé Fleur de Coton

Virkelig smuk rosa farve med en næse af blomster og kirsebær - og en fyldig næsten fed smag af citrus.

DKK 498.00
Se mere

Montrose Rosé

Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner.

DKK 510.00
Se mere

Spring Break Rosé

Denne rosé er en fin og indbydende duft af bl.a. røde hindbær, ribs og bolcher. Smagen er saftig, tør og med en god syre, der spiller flot op med den sødmefulde smag af røde bær.

DKK 534.00
Se mere

Montirius Rosé

Denne rosé er på en gang klingende ren, men fyldig og perlende frisk. Velegnet til meget god sommermad, salater, kylling og fisk - som til aperitif.

DKK 594.00
Se mere

Muga Rosé, Rioja

Muga er en skøn rosévin med en flot, dyb lakserød farve. I munden er vinen blød, frisk og med en skøn mineralsk saftighed. Eftersmagen er meget fyldig og behagelig.

DKK 600.00
Se mere
Vis flere produkter