0

Rosé

Monjardin Rosé

Navarra har længe været kendt for sine forførende roséer, der ofte har lidt mere farve og fylde end sine sydfranske fætre og egner sig især til salater og retter med lyst kød.

DKK 390.00
Se mere

Borsao Rosado Selección

Flot og lækker rosévin der bør drikkes i sine unge år og f.eks. i selskab med klassisk tapas, lette pastaretter eller fisk.

DKK 390.00
Se mere

Flor de Muga Rosé

Flor de Muga er lavet på 100% Garnacha og er en absolut top-rosé. Fantastisk ledsager til mere komplekse og fyldige madretter.

fra DKK 476.00
Se mere

Montrose Rosé

Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner.

DKK 510.00
Se mere

Rosé Fleur de Coton

Virkelig smuk rosa farve med en næse af blomster og kirsebær - og en fyldig næsten fed smag af citrus.

DKK 534.00
Se mere

Spring Break Rosé

Denne rosé er en fin og indbydende duft af bl.a. røde hindbær, ribs og bolcher. Smagen er saftig, tør og med en god syre, der spiller flot op med den sødmefulde smag af røde bær.

DKK 534.00
Se mere

Montirius Rosé

Denne rosé er på en gang klingende ren, men fyldig og perlende frisk. Velegnet til meget god sommermad, salater, kylling og fisk - som til aperitif.

DKK 594.00
Se mere

Vol de Nuit Rosé

Vinderen af Børsens Rosé smagning 2017. Smagen er meget klassisk provencalsk, med lækre frugtige og en smule krydrede toner.

DKK 594.00
Se mere
Vis flere produkter