Nulstil dit kodeord×

Ott er først og fremmest navnet på familien, som grundlagde det mest prestigefyldte vinhus i Provence - og den franskkyndige vil måske bemærke, at Domaines her skrives med ”s” i slutningen og altså er i flertal.

Domaines Ott består i virkeligheden af tre forskellige selvstændige ejendomme, den ene i AOC Bandol (Château Romassan) og de to andre i AOC Côtes de Provence (Château de Selle og Clos Mireille).

Domaines Ott, Romassan

×

Domaines Ott, Romassan

Begrænset parti

2015 Château Romassan "Coeur de Grain" Rosé, Domaines Ott, Bandol, Provence

Ingen over - ingen ved siden af Domaines Ott - når det kommer til rosé fra Bandol og Provence. Vinen har i tidligere årgange modtaget mange hædersbevisninger.

BT GULD, 5 stjerner i Vinavisen og 92 Point fra Winespectator.

Druerne Mourvèdre (50%), Cinsault (35%) og Grenache (15%), giver her en meget aromatisk, kompleks og harmonisk vin.

”Coeur de Grain” er først ret blød og frugtrig i munden. Ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk og fjerkræ.

Den bør ikke serveres for koldt - 10-12 grader er den ideelle temperatur.

6 fl. 1.410 kr. / Normalpris 1.950 kr. / 235 kr. pr. fl. / Spar 540 kr.

1.410,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed. Smagen er elegant og med mineralske toner.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

Farven er lys for en rosévin. Duften er meget elegant med frugt- og blomsternuancer og den hvide Sancerres lidt "grønne" stil (græs og blade). I smagen er det en meget frugtrig og harmonisk vin, som har lidt af Pinot Noirs maskulinitet og Sancerres klassiske charme.

6 fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
890,00 kr