Nulstil dit kodeord×

Druerne til Moulin de Gassac Rosé består af 50% Carignan, 30% Grenache og 20% Syrah som høstes på skråninger nær landsbyen Pinet, hvor undergrunden især består af kalksten og runde aflejringssten. 

Moulin De Gassac, Rosé

×

Moulin De Gassac, Rosé

Moulin De Gassac 1. sel. Rosé, IGP, Herault, Mas de Daumas Gassac, Frankrig

Vinen har en smuk, blank, pink farve. Duften er meget umiddelbar, med især toner af jordbær.

I smagen er vinen først sprød og liflig, men efter få sekunder udvikler den en god fylde og rundhed. Den slutter tør, med god frugtrighed og milde krydderier.

Perfekt til f.eks. kolde buffeter med salater, diverse pålæg, grøntsagstærter, pasta- eller risottoretter med skaldyr, fisk eller fjerkræ.  

6 fl. 420 kr. / 70 kr. pr. fl. / Normalpris 510 kr. /

Spar 90 kr.

420,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed. Smagen er elegant og med mineralske toner.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

Farven er lys for en rosévin. Duften er meget elegant med frugt- og blomsternuancer og den hvide Sancerres lidt "grønne" stil (græs og blade). I smagen er det en meget frugtrig og harmonisk vin, som har lidt af Pinot Noirs maskulinitet og Sancerres klassiske charme.

6 fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
890,00 kr

Ingen over - ingen ved siden af Domaines Ott - når det kommer til rosé fra Bandol og Provence. Vinen har i tidligere årgange modtaget mange hædersbevisninger og bl.a. modtaget BT GULD og 5 stjerner i Vinavisen. 92 Point fra Winespectator.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.950 kr. / Spar 540 kr.

 

pris
1.410,00 kr