Nulstil dit kodeord×

Druen Zweigelt er i dag Østigs mest kendte rødvinsdrue og blev oprindeligt ”opfundet” i Østrig i 1922 af Dr. Zweigelt ved at krydse druesorterne Blaufränkisch (frugt) og St. Laurent (struktur).

Rosé vom Zweigelt

×

Rosé vom Zweigelt

2016 Rosé vom Zweigelt Kamptal, Jurtscitsch, Østrig

Rosé vom Zweigelt har en flot lyserød/orange farve og allerede i duften finder man dejlige, umiddelbare aromaer af kirsebær og skovbær. Smagen er tør, frugtrig og sprød med en livlig struktur.

En meget appetitvækkende økologisk vin perfekt til salater, pastaretter, paella, skaldyr, fisk og lette kødretter.

100% Zweigelt. 12,5% alkohol. 

6 fl. 774 kr. / 129 kr. pr. fl. / Normalpris 894 kr. /

Spar 120 kr.

774,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinen har en smuk, blank, pink farve. Duften er meget umiddelbar, med især toner af jordbær. I smagen er vinen først sprød og liflig, men efter få sekunder udvikler den en god fylde og rundhed. Den slutter tør, med god frugtrighed og milde krydderier. Perfekt til f.eks. kolde buffeter med salater, diverse pålæg, grøntsagstærter, pasta- eller risottoretter med skaldyr, fisk eller fjerkræ i hvid sauce.

6 fl. / Normalpris 510 kr. / Spar 90 kr.

 

pris
420,00 kr

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed. Smagen er elegant og med mineralske toner.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

Farven er lys for en rosévin. Duften er meget elegant med frugt- og blomsternuancer og den hvide Sancerres lidt "grønne" stil (græs og blade). I smagen er det en meget frugtrig og harmonisk vin, som har lidt af Pinot Noirs maskulinitet og Sancerres klassiske charme.

6 fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
890,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Denne rosé er på en gang klingende ren, men fyldig og perlende frisk.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
594,00 kr

Let og umiddelbar rosé til terrassen og som aperitif. En rosé, hvis smukke rosa farve med en næse af blomster og kirsebær - og en fyldig næsten fed smag af citrus og noter fra ingefær giver en utrolig flot rosé.

Sølvmedalje fra Orange 2016

6 fl. / Normalpris 600 kr. / Spar 108 kr.

 

pris
492,00 kr

Grüner Veltliner ”Terrassen” er en meget sprød og saftig økologisk hvidvin. Vinen er umiddelbar og aromatisk i duften, med lækre, saftige toner af citrusfrugter, grønne blade og urter. Smagen er en smule krydret og slutter meget appetitgivende og saftig. Server den gerne til salater, skaldyr, fisk og sushi eller som en rigtig ”terrassevin”.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
594,00 kr