Nulstil dit kodeord×

Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne Veuve d' Argent Rosé Brut, lavet efter Méthode Traditionnelle. Sammensætningen af druer kan variere fra år til år for at opnå den bedste harmoni.

Veuve d' Argent, Rosé

×

Veuve d' Argent, Rosé

Veuve d' Argent Rosé, Louis Bouillot, Bourgogne

Veuve d' Argent Rosé Brut har en flot, sart, pink farve og vinen har pæne, liflige, vedvarende bobler. I duften finder man delikate toner af røde frugter og en god friskhed. Smagen er elegant og med mineralske toner.

Restsukkeret er på 12g/l., så Veuve d' Argent Rosé Brut fremstår som en sprød, appetitgivende og elegant mousserende vin. Serveres ved 6° til 8°C.

Der kan forekomme lidt gærrester i bunden af flasken. Alkohol 12%. Druerne består af Airen, Gamay, Grenache, Pinot Noir og Ugni Blanc.

6 fl. 534 kr. / 89 kr. pr. fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

534,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

I duften finder man frugtnuancer af abrikoser, mandler og akacieblomster. Smagen er sprød, med god elegance og styrke samtidigt. En god frugtsødme i eftersmagen giver en meget behagelig og harmonisk, tør finish.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
198,00 kr

Farven er lys for en rosévin. Duften er meget elegant med frugt- og blomsternuancer og den hvide Sancerres lidt "grønne" stil (græs og blade). I smagen er det en meget frugtrig og harmonisk vin, som har lidt af Pinot Noirs maskulinitet og Sancerres klassiske charme.

6 fl. / Normalpris 990 kr. / Spar 100 kr.

 

pris
890,00 kr

Man tager nogle druer – Intet andet - og producerer store vine. Montirius fra Rhône laver fantastiske biodynamiske vine. Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Denne rosé er på en gang klingende ren, men fyldig og perlende frisk.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 60 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
594,00 kr

Let og umiddelbar rosé til terrassen og som aperitif. En rosé, hvis smukke rosa farve med en næse af blomster og kirsebær - og en fyldig næsten fed smag af citrus og noter fra ingefær giver en utrolig flot rosé.

Sølvmedalje fra Orange 2016

6 fl. / Normalpris 714 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
594,00 kr

Rosé vom Zweigelt har en flot lyserød/orange farve og allerede i duften finder man dejlige, umiddelbare aromaer af kirsebær og skovbær. En meget appetitvækkende økologisk vin perfekt til salater, pastaretter, paella, skaldyr, fisk og lette kødretter.
6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
774,00 kr

Ingen over - ingen ved siden af Domaines Ott - når det kommer til rosé fra Bandol og Provence. Vinen har i tidligere årgange modtaget mange hædersbevisninger og bl.a. modtaget BT GULD og 5 stjerner i Vinavisen. 92 Point fra Winespectator.

6 fl. / begrænset parti / Normalpris 1.950 kr. / Spar 540 kr.

 

pris
1.410,00 kr