Nulstil dit kodeord×

2016 Bourgogne Rouge Pinot Noir Les Ursulines, Frankrig

Rødvinen, Bourgogne Rouge ”Les Ursulines” har en mørkerød farve med lilla skær. Den er allerede meget åben og umiddelbar i sin ungdom, med modne frugttoner.

Bourgogne MIX Kassen

×

Bourgogne MIX Kassen

Bourgogne, Les Ursulines, Frankrig

Bourgogne området leverer i dag nogle af de allerbedste vine fra Frankrig både i hvid og rød.

Les Ursulines vinene produceres af Jean-Claude Boisset.

Her får du en skøn MIX kasse med i alt 6 vine.

Indeholder:

  • 3 fl. 2016 Bourgogne Pinot Noir, Les Ursulines, Frankrig
  • 3 fl. 2015 Bourgogne Chardonnay, Les Ursulines, Frankrig

6 fl. 690 kr. / 115 kr. pr. fl. / Normalpris 972 kr. / Spar 282 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl. (1 rød og 1 hvid)

294,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Vinene fra Montirius er produceret helt minimalistisk.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
954,00 kr

Denne rødvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 699 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
499,00 kr

Diverse LUX Vine Rød er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 899 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
699,00 kr

Denne hvidvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede hvidvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 624 kr. / Spar min. 175 kr.

 

pris
449,00 kr