Nulstil dit kodeord×

Midtfyns bryghus er et ganske ungt bryghus, som blev stiftet tilbage i 2004, hvor det første øl blev brygget på en licens fra Skotland.

I 2006 overtog den amerikanske brygmester Eddie Szweda ledelsen af Midtfyns Bryghus, og siden da er der sket radikale forandringer. Bryghusets produktion blev ændret og der satses nu på et bredt sortiment af øl, så bryghuset har et udvalg der tilbyder noget til alle.

Midtfyns øl

×

Midtfyns øl

Mix kasse fra Midtfyns Bryghus

SÆRPRIS - Spar 170 kr.

Er du vild med specialøl - så kan vi stærkt anbefale dem fra Midtfyns Bryghus, som bla. har høstet store anerkendelser både i Danmark og udlandet. 

Målet for Midtfyns Bryghus er ikke at lave én øl som alle kan lide, men at lave en for enhver smag. Bryggeriet har med sit øl blandt andet vundet Danske Ølentusiasters, Årets Ølnyhed, European Beer Star samt World Beer Award.

Mix kassen indeholder:

  • Double IPA, 3 x 50 cl.
  • Imperial Stout, 3 x 50 cl.
  • Chili Tripel, 3 x 50 cl. ("Årets danske ølnyhed" i 2009)
  • Wheat (honning, hindbær og lime), 3 x 50 cl. 

I alt 12 fl. Midtfyns øl / 36 kr. pr. fl. Prisen er inkl. pant. 

430,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Et ordsprog siger. ” Øl er godt og øl er sundt – derfor drikker vi det året rundt” Ørbæk brygger fantastiske kvalitetsøl til glæde for entusiatiske ølelskere og ølkendere.

Vælg mellem Fynsk Forår, Ørbækker, IPA og Classic

12 flasker á 33 cl. / Spar 24 kr.

 

pris fra
216,00 kr

Pink Grape saft fra den tyske producent Voelkel er en ren frugt saft i den højeste kvalitet uden tilsætninger, og den smager fantastisk.

Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Ping Geape Saft fra Voelkel

 

pris
204,00 kr

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g

Spar 40 kr.

 

pris
140,00 kr