Nulstil dit kodeord×

Midtfyns bryghus er et ganske ungt bryghus, som blev stiftet tilbage i 2004, hvor det første øl blev brygget på en licens fra Skotland.

I 2006 overtog den amerikanske brygmester Eddie Szweda ledelsen af Midtfyns Bryghus, og siden da er der sket radikale forandringer. Bryghusets produktion blev ændret og der satses nu på et bredt sortiment af øl, så bryghuset har et udvalg der tilbyder noget til alle.

Midtfyns øl

×

Midtfyns øl

Spar 120 kr.

Mix kasse fra Midtfyns Bryghus

Er du vild med specialøl - så kan vi stærkt anbefale dem fra Midtfyns Bryghus, som bla. har høstet store anerkendelser både i Danmark og udlandet. 

Målet for Midtfyns Bryghus er ikke at lave én øl som alle kan lide, men at lave en for enhver smag, så du kan finde lige nøjagtigt den øl, som er perfekt for dig. Bryggeriet har med sit øl blandt andet vundet Danske Ølentusiasters, Årets Ølnyhed, European Beer Star samt World Beer Award.

Mix kassen indeholder:

  • Double IPA 3 x 50 cl.
  • Imperial Stout, 3 x 50 cl.
  • Chili Tripel, 3 x 50 cl. ("Årets danske ølnyhed" i 2009)
  • Wheat, 3 x 50 cl. 

3 fl. af hver, i alt 12 fl. Midtfyns øl / 40 kr. pr. fl. Prisen er incl. pant. 

430,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Et ordsprog siger. ” Øl er godt og øl er sundt – derfor drikker vi det året rundt” Ørbæk brygger fantastiske kvalitetsøl til glæde for entusiatiske ølelskere og ølkendere.

Vælg mellem Fynsk Forår, Ørbækker, IPA og Classic

12 flasker á 33 cl. / Spar 24 kr.

 

pris fra
216,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger, og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

SPAR 30 kr.

 

pris fra
138,00 kr

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g - 3 forskellige varianter

Spar 40 kr.

 

pris fra
140,00 kr

Et boost til krop og sind Flow Kombucha er en 100% økologisk forfriskende og perlende drik fri for armoaer, konserveringsmidler og GMO samt Glutenfri og laktosefri. Flow Kombucha skabes ved at fermentere økologisk grøn te.

3 x 33 cl. Vælg mellem ingefær, hindbær blåbær/lime el. Mix Kasse. Inkl. pant

 

pris fra
390,00 kr

Økologisk slik kan sagtens smage godt. Her er vores egne favoritter. 6 bøtter i en pakke eller bestil vores særlige sampakning med 6 forskellige bøtter slik.

6 bøtter med slik - vælg sampakning eller samme variant

 

pris
210,00 kr