Nulstil dit kodeord×

2016 Backhouse Pinot Noir, Carlifornien, USA

Denne Pinot Noir byder på en lækker aroma, hvor hindbærnuancer kombineres med chokolade, rabarber, skovbund og dild. Smagen er både blød og elegant, og med en underliggende mineralitet, der giver vinen et køligt præg.

Vi anbefaler at drikke vinen til lettere vildtretter, grillet fisk eller kylling. Den vil også være god til risotto med svampe.

13,5% alkohol. 100% Pinot Noir.

2016 Bertani Ripasso Doc Veneto, Italien

I duften er der flotte nuancer af blommer, kirsebær, mørk chokolade og kaffe. Smagen er både saftig og ren og domineret af de mørke bær.

Det er en alsidig vin i selskab med mad lige fra pizza og pastaretter til braiseret eller stegt kød, vildt og fjerkræ.

Vi anbefaler, at servere vinen ved 15-16 grader og den bør nydes indenfor 10 år fra høståret.

Vildt Vine

×

Vildt Vine

Håndplukkede vine til vildt

Spar op til 353 kr.

Kassen med Vildt Vine er en lækkerbisken til en god pris. Vi har nemlig håndplukket 3 forskellige rødvine, fra USA, Frankrig og Italien, der er særligt velegnede til vildt. Og du bestemmer selv om du vil have 1 fl. eller 2 fl. af hver variant.

Den Californiske Pinot Noir fra Backhouse er blød og elegant. Den er fortræffelig til lettere vildtretter og særligt fasaner.

Den klassiske Ripasso fra Bertani er en saftig og ren sag, med masser af mørke bær, der ikke forsvinder i en kraftig sauce. God til det meste vildt og anelsen af sødmen i Ripassoen gør den særlig velegnet til saucer og retter med tilbehør, der har et sødeligt præg. 

Perlen i kassen med Vildt Vine er berømte Châteauneuf du Pape fra det anmelderroste Château Maucoil. Det er svært at finde bedre vin der er til at betale fra Châteauneuf du Pape. Den er intens og kraftig, og samtidig med god balance mellem syre og bær. Den kan klare de fedeste saucer med fløde og svampe. Og rødt kød skærer den nemt igennem. Virkelig en fornøjelse.

Indeholder (3 x 1 fl. el. 3 x 2 fl.):

  • 2016 Backhouse Pinot Noir, Californien, USA
  • 2016 Bertani Ripasso, Doc Veneto, Italien
  • 2015 Châteauneuf du Pape, Château Maucoil, Frankrig

3 fl. 459 kr. / 153 kr. pr. fl. / Normalpris 606 kr. / Spar 147 kr.

6 fl. 859 kr. / 143 kr. pr. fl. / Normalpris 1.212 kr. / Spar 353 kr.

459,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Denne Pinot Noir byder på en lækker aroma, hvor hindbærnuancer kombineres med chokolade, rabarber, skovbund og dild. Smagen er både blød og elegant, og med en underliggende mineralitet, der giver vinen et køligt præg.

13,5% alkohol. 100% Pinot Noir.

6 fl. / Normalpris 768 kr. / Spar 219 kr.

 

pris
549,00 kr

Tilbud / Spar 475 kr.

Bertani laver klassisk Ripasso med mere fylde og dybde end i en klassisk Valpolicella. Smagen er både saftig og ren og domineret af de mørke bær.

Det er en alsidig vin i selskab med mad lige fra pizza og pastaretter til braiseret eller stegt kød, vildt og fjerkræ.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 537 kr.

 

pris
537,00 kr

Den økologiske ”Terre d’Ancêtres” 2012 er en stor og flot Châteauneuf du Pape med elegance og en pragtfuld næse – stor smag – og lang eftersmag.

Vundet Medaille de Bronze

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
1.134,00 kr