Nulstil dit kodeord×

Denne vinpakke indeholder kun 2 flasker forskellige hvidvine. Indholdet skifter hver 4. uge.

2 Hvidvine

×

2 Hvidvine

Prøv forskellige spændende hvidvine, der er nøje udvalgt af Skagenfood.

Synes du godt om en vin fra vinpakken, har du mulighed for at genbestille 6 flasker til en favorabel pris og få fragtfri levering sammen med din fiskepakke.

Sammen med vinene følger der altid en udførlig beskrivelse.

NYHED: Nu ændrer vi vores Vinpakker med 2 fl. til Vinkasser med 6 fl. vin.

Formålet med ændringen er ganske enkelt at kunne tilbyde mere og bedre vin for pengene.

Vinkassen vil indeholde 6 fl. vin fordelt på 3 varianter med 2 fl. af hver. Vinkassen kan fås med 6 fl. hvidvin el. 6 fl. rødvin.

Vinkasserne leveres den første hele uge i måneden, første gang i uge 23. De nuværende Vinpakker leveres sidste gang i indeværende uge (uge 21).

Indholdet i de første Vinkasser i juni måned skriver vi om i næste uge. Og glæd dig, for de første Vinkasser vil indeholde en helt særlig overraskelse!

Vinkassen med 6 fl. hvid koster 474 kr. (79 kr. pr. fl.) incl. levering. Vinkassen med 6 fl. rød koster 534 kr. (89 kr. pr. fl.) incl. levering. 

169,00 kr Pr. levering inkl. fragt

Indhold i denne uge - uge 21

1 fl. Solanera Chardonnay, Chile

1 fl. 2015 Palazzo Mio Grillo, Organic, Italien


Planlagt indhold i næste uge - uge 22

1 fl. Solanera Chardonnay, Chile

1 fl. 2015 Palazzo Mio Grillo, Organic, Italien


Hvad med også at prøve...

Smagen er superfint afbalanceret mellem fylde og elegance. Vinen er elegant med en vis smørfedme ikke ulig (ingen sammeligning i øvrigt) de store vine fra Mersault.

Udvalgt og importeret eksklusivt for Skagenfood.

6 fl. / Normalpris 654 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
498,00 kr

5 Stjerner i VinAvisen og 5 Stjerner på Finansbureauet.dk (årgang 2012). Skagenfoods hvide signaturvin. God struktur samt fine frugtige toner a la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk & skaldyr - eller til et godt glas vin på terrassen.

6 fl.

 

pris
359,00 kr

Pouilly-Fumé Harmonie har en meget flot, blank, let og gylden farve. Vinen er både fed, krydret og samtidig frisk og delikat. Den har en meget lang og intens eftersmag med en flot og ren karakter af Sauvignon. Den bløde tannin gør, at vinen hurtigt kommer i balance og allerede er meget harmonisk i sin ungdom.

6 fl. / Normalpris 1.020 kr. / Spar 156 kr.

 

pris
864,00 kr

I duften er vinen ret diskret og ren for en Gewürztraminer at være, med en god liflighed og bid i aromaen. Smagen bekræfter det friske indtryk. Den lange og kølige gæring har givet vinen en finesse og en renhed, som er sjælden for vine på denne druesort. Den slutter meget saftig og ren.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr